Celticin 21-vuotias superlupaus Moussa Dembélé on yksi kiinnostavimmista talenteista Euroopassa. Miestä on tiettävästi kosiskeltu jo useampiin suurseuroihin, mutta Celticin päävalmentaja Brendan Rodgers tyrmää huhut mahdollisesta siirrosta.

Rodgersin mukaan Celtic ei ole saanut yhtäkään tarjousta Dembéléstä.

– Mielestäni hän on Celticin pelaaja, emmekä ole saaneet yhtäkään tarjousta hänestä. En halua jatkaa tätä keskustelua, koska se voi vaikuttaa pelaajaan, varsinkin nuoreen pelaajaan, Rodgers sanoi Daily Expressille.

Dembélé siirtyi Celticiin kesällä 2016 pelattuaan upean kauden Mestaruussarjassa Fulhamin riveissä. Viime kaudella ranskalaishyökkääjä teki Skotlannin Valioliigassa 17 maalia. Tällä kaudella osumia on tullut 13 ottelussa neljä.

– Paljon on ollut meteliä Moussan ympärillä viimeisten 18 kuukauden aikana, mutta teen tämän selväksi, emme ole saaneet tarjousta.

– Hänestä on tullut kyselyjä, mutta ei tarjousta. Hänet on yhdistetty ehkä 16 eri seuraan, mutta tärkeintä on päästä pelaamaan. Aina täytyy olla valmis pelaamaan ja sitten, jos siirto tulee, se tulee, Rodgers totesi.

Rodgersin mukaan keskustelu Dembélén mahdollisesta siirrosta voi vaikuttaa huonosti nuoren pelaajan esityksiin kentällä. Tärkeintä Rodgersin mukaan on nyt se, että Dembélé saa keskittyä täysillä jalkapalloon.

– Kaikki puhe voi olla todella hyödytöntä nuorelle pelaajalle. Jos olet kokenut pelaaja, siihen tottuu. Mutta jos sinut yhdistetään useaan seuraan lyhyessä ajassa, isoihin seuroihin, pienempiin seuroihin, ulkomaisiin seuroihin, brittiseuroihin, sitten se voi horjuttaa. Se ei välttämättä ole hyväksi pelaajalle, Rodgers sanoi.

Lähde: Goal