Ex-pelaajalta surullinen väite Cristiano Ronaldosta – ”Sillä ei ole mitään tekemistä hänen palkkansa kanssa”

© Kuva: Getty Images
Katso HB-HJK suorana

Entinen Real Madrid -hyökkääjä Predrag Mijatovic uskoo Cristiano Ronaldon tulevaisuuden seurassa olevan kesällä vaakalaudalla. 32-vuotias portugalilaistähti on yhdistetty viime aikoina takaisin Manchester Unitediin. (uutinen).

Mijatovic näkee Ronaldon olevan surullinen Madridissa. Hyökkääjän on uskottu olevan myös tyytymätön hänen palkkaansa, joka ei vastaa Barcelonan Lionel Messiä.

– Tilannetta on tarkasteltava kauden jälkeen hyvin. Jos Ronaldo ei ole tyytyväinen, hänen on sanottava se. En näe Ronaldon olevan surullinen Mestarien liigassa, mutta La Ligassa kylläkin. Sillä ei ole mitään tekemistä hänen palkkansa kanssa. Ehkä hän motivoituu enemmän Mestarien liigassa, Mijatovic kertoi Marcalle.

Ronaldo on ollut tällä kaudella vahvempi Mestarien liigassa tehtyään yhdeksän maalia lohkovaiheessa. La Ligassa osumia on vasta neljä kasassa.

Katso HB-HJK suorana