© Kuva: Juha Tamminen

HIFK ja luottopelaaja jatkosopimukseen – ”Meidän paikka on liigassa”

Alkavalla kaudella Ykkösessä pelaava HIFK ja puolustaja Tommi Vesala ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen. Tuleva kausi on Vesalalle, 32, neljäs putkeen HIFK:n riveissä

– Todella hienoa, että Vesala jatkaa joukkueessa. Tommi antaa kentällä aina kaikkensa joukkueen eteen ja on puolustajana ehdottomasti sarjan eliittiä. Tommi voi monipuolisena, sopeutuvana sekä fiksuna pelaajana pelata oikeastaan mitä pelipaikkaa tahansa, vaikka hänet viime vuosina onkin totuttu näkemään laitapuolustajan tontilla, kommentoi HIFK:n päävalmentaja Teemu Kankkunen seuran tiedotteessa.

– Fiilis on erittäin hyvä. Päätös on tehty ja nyt voi alkaa valmistautumaan uuteen kauteen puhtaalta pöydältä. Totta kai viime kauden pettymyksestä yli pääseminen vei hetken aikaa, mutta sitä suuremmalla syyllä halusin lähteä kääntämään viime kauden pettymystä uudeksi nousuksi. Odotukset tulevasta ovat itsellä kovat. Pelaan aina voitosta ja meille näyttää muodostuvan sellainen nippu, jolla pitää pystyä koviin tuloksiin Ykkösessä. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että HIFK:n paikka on liigassa ja siitä lähdetään taistelemaan, kertoo Vesala.