HIFK:n suursuosikki jatkaa seurassa – Stadin Kingit maksaa osan palkasta

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Ykköseen Veikkausliigasta pudonnut HIFK on solminut tärkeän jatkosopimuksen. Helsinkiläisten keskikenttäpelaaja Jukka Halme jatkaa ainakin ensi kauden seurassa.

Faniryhmä Stadin Kingit maksaa osan 32-vuotiaan Halmeen palkasta. Kannattajien suuri suosikki on myös tulevalla kaudella Kingien kummipelaaja.

– Jugi antaa aina kaikkensa HIFK:lle ja tämä luonnollisesti saa joukkueen sekä kannattajat syttymään. Yksinkertaisesti ”Los momentos sexuales” kuuluu HIFK-kalustoon oli sarjataso mikä hyvänsä, Kingien hallituksen jäsen kommentoi HIFK:n verkkosivuilla.

Halme on edustanut nykyisellä pestillään HIFK:iä vuodesta 2011 lähtien. Toinen luottopelaaja Esa Terävä kuvailee konkarin sopimusta ehkäpä kaikkein tärkeimpänä.

– Olen äärimmäisen iloinen, että joukkueen ehkäpä tärkein sopimus allekirjoitettiin. Yksinkertaisesti Jukka on IFK:n symboli ja tärkeä osa joukkueen toimintakulttuurin uudelleen rakentamisessa. Jukka on esimerkkinä muille aina kentälle astuessaan ja kypsynyt ammattiurheilijaksi sen ulkopuolella, Terävä kehui.

Lähde: HIFK:n tiedote

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle HIFK - Ilves 23.08.2019

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliLähde: Real Madrid haluaa hinnalla millä hyvänsä uuden maalipyssyn – maailmanennätystarjous Harry Kanesta viritteillä
Seuraava artikkeliBundesliigaseuran valmentajalle potkut – Onko Joel Pohjanpalo seuraajan ensimmäinen hankinta?