Ykköseen Veikkausliigasta pudonnut HIFK on solminut tärkeän jatkosopimuksen. Helsinkiläisten keskikenttäpelaaja Jukka Halme jatkaa ainakin ensi kauden seurassa.

Faniryhmä Stadin Kingit maksaa osan 32-vuotiaan Halmeen palkasta. Kannattajien suuri suosikki on myös tulevalla kaudella Kingien kummipelaaja.

– Jugi antaa aina kaikkensa HIFK:lle ja tämä luonnollisesti saa joukkueen sekä kannattajat syttymään. Yksinkertaisesti ”Los momentos sexuales” kuuluu HIFK-kalustoon oli sarjataso mikä hyvänsä, Kingien hallituksen jäsen kommentoi HIFK:n verkkosivuilla.

Halme on edustanut nykyisellä pestillään HIFK:iä vuodesta 2011 lähtien. Toinen luottopelaaja Esa Terävä kuvailee konkarin sopimusta ehkäpä kaikkein tärkeimpänä.

– Olen äärimmäisen iloinen, että joukkueen ehkäpä tärkein sopimus allekirjoitettiin. Yksinkertaisesti Jukka on IFK:n symboli ja tärkeä osa joukkueen toimintakulttuurin uudelleen rakentamisessa. Jukka on esimerkkinä muille aina kentälle astuessaan ja kypsynyt ammattiurheilijaksi sen ulkopuolella, Terävä kehui.

Lähde: HIFK:n tiedote