HJK:lta isoja uutisia – tähtihyökkääjä siirtyy Qatariin ja tärkeä jatkosopimus Akseli Pelvakselle

© Kuva: Juha Tamminen

HJK vahvisti, että viime kauden jälkeen Ilveksestä HJK:hon siirtynyt Ariel ”Tuco” Ngueukam jatkaa uraansa Qatarissa. Lisäksi HJK on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen Akseli Pelvaksen kanssa.

Uutisoimme jo aiemmin, että Tuco olisi siirtymässä Qatarin pääsarjaan Al-Khor SC:n riveihin. Tuco ei ehtinyt näin ollen pelata yhtäkään ottelua HJK:ssa. Ilta-Sanomien tietojen mukaan HJK saa Tucosta maltillisen siirtokorvauksen.

– Tucolle siirto Qatariin on varmasti hieno mahdollisuus jo pelkästään taloudellisesti. Hienoa, että hänen hyvät otteensa Veikkausliigassa palkitaan, HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala sanoi tiedotteessa.

Pelvas oli viime kaudella HJK:n paras maalintekijä. Pelvasta huhuiltiin Kreikan pääsarjaan, mutta mies päätti tehdä jatkosopimuksen HJK:n kanssa.

– Hienoa jatkaa Klubin laadukkaassa organisaatiossa ja loistavassa valmennus- ja treeniympäristössä. Varsinkin kun itse omaa pitkän HJK-taustan. Toivottavasti pystyn omalla panoksella auttamaan seuraa menestymään ja kehittymään entisestään tulevilla kausilla, Pelvas kertoi.

HJK:lle Pelvaksen jatkosopimus oli selviö, mikäli Tuco lähtisi pois, kuten nyt tapahtui.

– Syksystä asti meille oli selvää, että haluamme Pelvaksen tai vaihtoehtoisesti Tucon. Pelvas on pitkän linjan klubilainen ja edustaa kaikkea sitä, mitä me HJK:ssa arvostamme, Rantala totesi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.