Uutisoimme aiemmin espanjalaisen uutistoimisto EFE:n tietoihin vedoten FC Hongan tuoreesta hankinnasta Javier Hervásista. Keskikenttäpelaajalta löytyy myös kyseenalainen reissu Bosnia ja Hertsegovinaan heinäkuulta 2016, joka kesti lopulta vain alle kuukauden.

Hervás ei ehtinyt nimittäin pelata peliäkään Željezničar Sarajevon riveissä. La Ligaa yhdeksän pelin verran edustanut keskikenttäpelaaja purki sopimuksensa erikoisen tapauksen vuoksi.

Worldsoccer-sivuston mukaan Hervás ja hänen vaimonsa olivat kävelyttämässä koiraansa, kun katukoirat hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Hervásin vaimo oli tapauksen jälkeen vaatinut muuttoa takaisin Espanjaan.

– Hervás ei sopeutunut Bosnia-Hertsegovinan pääkaupunkiin ja hänen perheensä, eritoten vaimonsa, vaatimuksesta he haluavat palata kotimaahansa, Željezničarin virallisessa tiedotteessa kerrottiin.

Hervás siirtyi nopean ulkomaanreissunsa jälkeen Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan CD Mirandésin riveihin. Lisäksi Hervás on pelannut urallaan ulkomailla myös Australian pääsarjassa Brisbane Roarin riveissä yhden kauden verran. Tällä kaudella Hervás edusti Espanjan kolmannella sarjatasolla pelaavaa Meridá AD:ta, mutta sopimus purettiin tammikuussa.