Huuhkaja-toppari ihmeissään Tromsø-huhuista: ”Se oli outoa luettavaa”

© Kuva: Juha Tamminen

Uutisoimme aiemmin, että Simo Valakarin luotsaama Tromsø IL olisi kiinnostunut Molde FK:n keskuspuolustaja Joona Toiviosta.

Lue uutinen Valakarin kommenteilla tästä.

ITromsø-lehden mukaan Molde olisi tarjonnut Toiviota Tromsølle, mutta Toivio itse ei ole asiasta kuullut mitään.

– Luin juuri siitä. En ole kuullut sellaisesta yhtään mitään. Se oli outoa luettavaa, Toivio sanoi Aftenposten-lehdelle.

Toiviolla on sopimustaan Molden kanssa jäljellä ensi kausi. Toiviolla ei ollut pahaa sanottavaa Suomen A-maajoukkueessa apuvalmentajana aiemmin työskennelleestä Valakarista.

– Opin häneltä joitain asioita. Hän vaikutti mukavalta kaverilta ja hyvältä valmentajalta. Hän teki hyvää työtä viime vuonna Suomen A-maajoukkueessa ja Tromsøn peräsimessä.

Toiviolta kysyttiin suoraan, onko Tromsø ajankohtainen tällä hetkellä.

– Se ei ole listani kärkipäässä. Haluan vain pelata jalkapalloa. Se on ainoa asia. Viime kauden loppupuolella en hirveästi päässyt Moldessa pelaamaan, Toivio myönsi.

Toivio sanoi, että siirto johonkin toiseen seuraan on mahdollinen. Huuhkaja-puolustaja haluaa saada peliaikaa ja sitä kautta vakiinnuttaa asemansa A-maajoukkueessa.

– Olen toki avoin sille (siirrolle). Haluan vain pelata jalkapalloa. Olen kohta 30-vuotias ja haluan yhä edustaa maajoukkuetta. Silloin minun täytyy saada pelata (seurajoukkueessa), Toivio kertoi.


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½