IL: Teemu Pukki vaihtamassa kesällä maisemaa – ”Kyselyjä tullut joka puolelta”

© Kuva: Juha Tamminen

Kerroimme maanantaina, että Brøndby IF on tarjoamassa Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukille jatkosopimusta. Pukin nykyinen sopimus umpeutuu tulevana kesänä.

Iltalehti kuitenkin kertoo, että Pukki ja hänen asianhoitajansa Teemu Turunen ovat toistaiseksi hylänneet Brøndbyn jatkosopimustarjoukset (IL:n jutun voi lukea tästä linkistä).

Kevään ajan suomalainen haluaa taistella joukkueensa kanssa Tanskan Superliigan mestaruudesta, mutta kesällä maisema vaihtuu suurella todennäköisyydellä. Eikä sarjassa toisena oleva Brøndbykään halua suomalaista vielä tammikuussa myydä.

Muualta tulleista tarjouksista pulaa ei sen sijaan todellakaan ole. Turusen mukaan puhelin pirisee hyvin tiuhaan.

– Kyselyjä on tullut Etelä-Euroopasta, idemmästä, rapakon toiselta puolelta, Englannista – oikeastaan joka puolelta, Turunen kertoo Iltalehdelle.

Turusen mukaan Pukki pystyisi pelaamaan myös jossain neljästä suuresta liigasta, mutta uuden seuran valitseminen ei ole niin yksinkertaista. Pukki täyttää keväällä 28, perheessä on pieni vauva ja hiljalleen on ajateltava myös kauemmas tulevaisuuteen.

 

 

– Asiat eivät ole aina niin yksinkertaisia, että minne sitä lähtee. Taloudellisetkin tekijät vaikuttavat päätökseen, Turunen kommentoi.

 

Pukki on tehnyt tällä kaudella Tanskan Superliigassa seitsemän maalia. Maanantaina hän viimeisteli yhden osuman Slavia Prahan verkkoon Brøndbyn pelaamassa harjoitusottelussa (lopputulos 2-2).