Huuhkajien maalinsuulla Jordaniaa vastaan voiton viime torstaina torjunut Jesse Joronen siirtyy kauden jälkeen tanskalaiseen suurseuraan FC Kööpenhaminaan. Kuluva kausi menee vielä AC Horsensin ykkösvahtina.

Joronen on tällä kaudella kuulunut Tanskan Superliigan parhaimpiin maalivahteihin. Palkintona siitä, FC Kööpenhamina kiinnostui Jorosesta ja hankki miehen huomattavan suurella siirtosummalla.

– Se oli iso juttu, mutta se ei oikeastaan muuta mitään. Työnteko pysyy samana ja siihen aion keskittyä, Joronen sanoi Huuhkaja tv:n haastattelussa.

Joroselle on näillä näkymin pedattuna ykkösvahdin rooli Kööpenhaminassa, sillä FCK:n nykyinen ykkösvahti Robin Olsen on siirtymässä muualle kauden jälkeen.

– Se vaatii omat juttunsa, että pääsee hyvin joukkueeseen sisään ja pystyy menestymään siellä. Se vaatii ekstramäärän töitä. Olen valmis tekemään sen ja se on positiivinen haaste, Joronen sanoi.

Tällä kaudella on kuitenkin vielä paljon pelattavaa. AC Horsens on tiukasti kiinni ylemmän jatkosarjan paikassa Tanskan Superliigassa. Tällä hetkellä sijoitus on viides ja pisteen perässä on Jorosen tuleva seura FC Kööpenhamina.

– Meillä on tällä kaudella Horsensin kanssa vielä työ tehtävänä. Minun keskittymiseni on nyt pääasiallisesti siinä, Joronen muistutti.