Jollen Danger Zone: Huuhkajat hyvässä iskussa kohti Kansojen liigaa – ”Ei se ehkä aina kaunista ole”

Suomen A-maajoukkue päätti edelliset MM-karsinnat pirteästi. Siihen kun lisää vielä haroitusottelut Viroa ja Jordaniaa vastaan, Suomi on pelannut viimeiset kuusi ottelua ilman tappioita ja niistäkin neljä on päättynyt voittoon.

SuomiFutis-sivuston asiantuntija ja Huuhkajien ykköstykki Joel Pohjanpalon mielestä Huuhkajat on tällä hetkellä hyvässä vireessä.

– Fiilis on ollut hyvä ja pelasimme (MM-karsintojen lopussa) todella hyvin. Pelasimme niin kuin meidän maajoukkueessa mielestäni kuuluukin. Tiedämme, ettemme ole ehkä se kaikkein paras maajoukkue, joten meidän täytyy pitää nolla omassa päädyssä mahdollisimman pitkään.

– Varsinkin ensimmäinen puoliaika täytyy puolustaa todella tiukkaan. Tiedän, ettei se ehkä aina kaikkein kauneimmalta näytä, mutta tulosta se tuo. Loppuen lopuksi vain tulos merkkaa, Pohjanpalo arvioi Huuhkajien pelaamista yllä olevalla Sportti TV:n videolla.

Keskiviikkona Suomi arvottiin Kansojen liigan C-divisioonan kakkoslohkoon yhdessä Kreikan, Unkarin sekä Viron kanssa, katso Pohjanpalon ennakkoarvio Kansojen liigan vastustajista tästä.

Maajoukkueessa nähtiin karsintojen lopussa uusia nimiä. Harjoitusotteluissa Viroa ja Jordaniaa vastaan nähtiin vielä lisää. Pohjanpalon mukaan Huuhkajissa on kasvamassa erinomaisia pelaajia vastuullisiin rooleihin.

– Kaikki varmasti muistaa Pyryn (Soiri) maalin Kroatiaa vastaan ja esityön minun tekemään maaliin Turkkia vastaan. Viroa vastaan Glen (Kamara) pelasi kutospaikalla erinomaisen ottelun. Mielestäni maajoukkueen tulevaisuus on tosi hyvä, Pohjanpalo arvioi.

Videolla Pohjanpalo puhuu myös Niklas Moisanderin päätöksestä lopettaa maajoukkueura (toim. huom. video kuvattu ennen Perparim Hetemajn maajoukkueuran lopettamispäätöstä) ja siitä miten se vaikuttaa mahdollisesti Huuhkajiin. Katso video ylhäältä artikkelikuvan kohdalta ja ota myös seurantaan Sportti TV tästä linkistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.