Skotlannin Valioliigassa pelaava Motherwell julkaisi tiistaina uuden sopimuksen. Twitteriin julkaistulla videolla seuran tuore hankinta Peter Hartley soittaa pianoa kuin Alexis Sánchez konsanaan.

Hartley siirtyy Motherwelliin pysyvällä siirrolla oltuaan alkukauden lainalla Blackpoolista. Sopimus on voimassa kesään 2020 saakka.

Hartley soittaa videolla pianoa, joka on kymmenen kertaa pienempi kuin millä Sánchez soitteli Unitedin vastaavalla julkistusvideolla. Eikä Hartleyn soitto mene ihan ensimmäisellä purkkiin, vaan kirosanojen saattelemana vasta toisella yrittämällä.

Lisäksi Hartley kävelee valaistulle Motherwellin stadionille samaan tapaan kuin Sánchez Old Traffordille. Erona on vain se, että Motherwellin stadionilla sataa kaatamalla vettä, kuten Brittein saarilla usein tapana on. Videon kruununa Hartley rikkoo lopulta koko pianon.

Motherwellin julkistusvideo on saanut sosiaalisessa mediassa ylistystä, myös esimerkiksi Man Unitedin kannattajilta. Katso Motherwellin julkaisema video alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä. (Videon alla myös Unitedin versio Sánchezin julkistuksesta.)

Motherwell FC

@MotherwellFC
🎹 | Ladies and gentlemen, please take your seats. Introducing #Pete6... #SIWY #MFC

Are we doing this right, @ManUtd? 👀 😜

Alla Unitedin video, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Manchester United

@ManUtd
🎹 Ladies and gentlemen, please take your seats. Introducing #Alexis7
#GGMU #MUFC @Alexis_Sanchez