OPS:n saaman negatiivisen lisenssipäätöksen jälkeen paikan Ykkösessä saanut KTP on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen kokeneen laitapuolustajan Manel Subirats Gasparinin kanssa. Parhaiten oikean laitapuolustajan tontilla viihtyvä espanjalainen kuului viime kaudella Kakkosessa joukkueen ehdottomiin runkopelaajiin. 23 ottelussa Manel teki yhden maalin ja alusti viisi.

– Fiilikset ovat todella hyvät. Viime kaudella meillä oli hyvä ilmapiiri joukkueen, fanien, seuraväen ja kaikkien kotkalaisten kanssa. Uutinen Ykkösen sarjapaikasta on hieno palkinto viime vuoden uurastuksestamme. Sain tarjouksen korkeammalta tasolta, mutta halusin pysyä mieluummin täällä, Manel kertoo sopimuksestaan KTP:n kotisivujen uutisessa.

Kotkaan Manel siirtyi viime kauden kynnyksellä FC Legirus Interistä, jota hän oli nostamassa Nelosesta Kakkoseen. Legirusissa hän kantoi kapteenin nauhaakin. Harppaus Ykköseen ei miestä pelota.

– Olen valmis sarjan haasteisiin ja olen ihmisenä sellainen, joka vaatii itseltään koko ajan enemmän ja enemmän. Kotkan kaupunki ja KTP ansaitsevat paikkansa Ykkösessä. Olen pelannut urallani Espanjassa korkeimmilla sarjatasoilla ja uskon, että Ykkönen on sopiva sarjataso parempine vastuksineen KTP:lle, huhtikuussa 32 vuotta täyttävä Manel sanoo.