Argentiinalainen hyökkääjä Lucas Viatri koki kauhun hetkiä uutena vuotena, kun ilotulite räjähti hänen käsissään. Viatri sai pahoja vammoja kasvoihinsa. Myös Meksikossa jalkapalloilija loukkaantui ilotulitteen takia.

Uruguayn pääsarjassa Club Atlético Peñarolin joukkueessa pelaava Viatri oli sytyttämässä ilotulitetta, mutta se räjähtikin yllättäen tehden pahat palovammat hänen kasvoille.

Viatri on urallaan pelannut Argentiinan A-maajoukkueessa kolme ottelua. Viatrin odotetaan olevan poissa pelikentiltä useita kuukausia, vaikkakaan seura ei vielä osannut sanoa tarkkaan kuinka kauan hän on poissa.

Jos et näe alla olevia kuvia, voit katsoa ne tästä. (Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Roberto Moar

@Roberto_Moar
Lucas Viatri sufrió un accidente con pirotecnia y casi pierde la vista.

Viatri ei ollut ainoa jalkapalloammattilainen, joka loukkaantui uuden vuoden juhlinnassa. Myös Meksikon pääsarjassa Tigres de la UANL -joukkueessa pelaava Jürgen Damm loukkasi itsensä. Damm sai ensimmäisen asteen palovammoja ilotulitteesta ja on sivussa arviolta kaksi viikkoa.

Lähteet: Infobae, Deportes Televisa