HJK on saamassa melkoisen summan rahaa, mikäli heidän entinen hyökkääjänsä Alfredo Morelos myydään eteenpäin Skotlannista. Daily Record -lehden mukaan HJK tienaa Morelosin seuraavasta siirrosta peräti kymmenen prosenttia.

Morelos siirtyi viime kesänä HJK:sta Rangersiin noin 1,2 miljoonan euron kaupassa. Seuraava miljoona voi kilahtaa tilille, mikäli Rangers myy Morelosin eteenpäin.

[readmore from=Siirtouutiset]

Sky Sportsin mukaan kiinalainen Guangzhou Evergrande olisi tehnyt Morelosista kahdeksan miljoonan punnan tarjouksen, mikä on nykykurssilla noin yhdeksän miljoonaa euroa. Rangers kuitenkin on hylännyt tarjouksen. Mikäli Rangers olisi hyväksynyt kiinalaisseuran tarjouksen, olisi HJK tienannut siirrosta noin 900 000 euroa.

Lisäksi myös Beijing Renhe olisi Daily Recordin mukaan tehnyt 7,5 miljoonan punnan tarjouksen Morelosista. Näillä näkymin Morelos ei ole siirtymässä alle kymmenen miljoonan euron.

– Me saamme osamme Morelosin siirrosta, jos hän siirtyy Kiinaan, HJK:n urheilutoimenjohtaja Juho Rantala sanoi Daily Recordin mukaan.

Rangersin manageri Graeme Murty ei ole ollut halukas myymään Morelosia, ellei siirtosumma nouse todella suureksi. Hänen mukaansa Rangersilla ei ole pakottavaa tarvetta myydä Morelosia.

Kiinassa siirtoikkuna sulkeutuu 28. helmikuuta, joten kauppa voi syntyä vielä Skotlannin siirtoikkunan päättymisen jälkeen. Tosin Murty on myös korostanut sitä, että Rangers haluaa korvaajan Morelosille ennen hyökkääjän myymistä.

Morelos on ollut vakuuttavassa iskussa Skotlannin Valioliigassa. Kolumbialaishyökkääjä johtaa sarjan maalipörssiä 11 osumallaan.