Liverpool nappasi dramaattisesti voiton – olivatko tähtipelaajat todella loukkaantuneita?

© Kuva: Getty Images

Liverpool sai kuin saikin täydet kolme pistettä kotiin vietäväksi Valioliigan alkukauden yllättäjä Burnleyn vieraana. Voitto tuli lisäajalla tehdyllä osumalla maalein 2-1. Siirtohuhuissa pyörineet Philippe Coutinho sekä Mohamed Salah olivat poissa kokoonpanosta.

Liverpoolin sankariksi nousi virolaistoppari Ragnar Klaavan, joka puski pallon lisäajalla maaliin. Alex Oxlade-Chamberlain lähetti keskityksen boksiin, toinen Liverpool-toppari Dejan Lovren jatkoi puskemalla pallon takatolppaa kohti, josta Klavan jatkoi pallon maaliin.

Liverpoolin topparipari on saanut paljon kritiikkiä ja seura hankki jo ennen tammikuun siirtoikkunan aukeamista Virgil van Dijkin vahvistamaan keskuspuolustusta. Nyt kuitenkin Lovren-Klavan-topparipari nousi ottelun sankareiksi.

Liverpool nappasi johdon toisella jaksolla tunnin kohdalla, kun Sadio Mané viimeisteli upealla laukauksella pallon maaliin.

Liverpool-manageri Jürgen Kloppin pahin painajainen meinasi käydä toteen, kun 87. minuutilla Burnley nousi tasoihin. Klopp on useasti harmitellut Liverpoolin pelaamia tasapelejä pistemenetyksinä. Burnleyn tasoituksen puski takatolpalta Jóhann Guðmundsson.

Pitkään vaikutti siltä, että Liverpoolin kohtaloksi on jäädä jälleen tasapeliin, mutta Klavanin ratkaisu pelasti Liverpoolin. Voiton myötä Liverpool on sarjassa yhä neljäntenä, vain pisteen toisena olevaa Chelseaa perässä. Burnleylle tasapeli olisi varmasti kelvannut taistossa euro-paikoista. Burnley on sensaatiomaisesti seitsemäntenä, mutta kuusi parasta joukkuetta alkaa hiljalleen karkaamaan.

Mielenkiintoinen seikka oli se, että molemmat tähtipelaajat Coutinho sekä Salah olivat kokonaan poissa Liverpoolin kokoonpanosta. Klopp kertoi ennen ottelua, että molemmat pelaajat olisivat olleet loukkaantuneita ja jääneet siksi pois pelireissulta. Coutinho on pyörinyt vahvasti siirtohuhuissa ja häntä on viety FC Barcelonaan.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille