Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla Kakkosliigassa pelaavan Yeovil Townin hyökkääjä Otis Khan julkaisi anteeksipyynnön lauantaina saamastaan punaisesta kortista.

Khan, 22, sai suoran punaisen kortin ottelun lisäajalla, kun hän törmäsi tuomari Kevin Johnsoniin. Khan juoksi Johnsonin luokse protestoimaan, koska häntä oli revitty paidasta ennen Chesterfieldin 2-1-voittomaalia.

Pelikiellon vuoksi Khanilta on jäämässä väliin ensi perjantain FA Cupin ottelu hänen entistä lapsuuden seuraansa Manchester Unitedia vastaan.

Khan pahoitteli sosiaalisessa mediassa tapahtunutta sanomalla, että hän kompastui ja kaatui tuomaria päin.

– Haluan pyytää kaikilta anteeksi eilisestä. Tiedän, että jalkapallon kultainen sääntö on pelata pillinvihellykseen asti. Kuten voitte kuvasta nähdä, minä tunsin, että minua rikottiin ja luulin oikeasti, että tuomari aikoisi viheltää sen rikkeeksi, kirjoitti Khan Twitter-tililleen.

– Sen takia lopetin pelaamisen. Juoksin tuomaria kohti ja kompastuin ja kaaduin häntä kohti, minkä vuoksi törmäsin häneen. Minulla ei ollut mitään tarkoitusta hakea kontaktia Kevin Johnsonin kanssa. Herra Johnson, olen erittäin pahoillani siitä, että kaaduin sinua päin. Olen aina kunnioittanut tuomareita suuresti.

Khan toivoo, että hänen pelikieltonsa kumottaisiin, jotta hän pääsisi pelaamaan Manchester Unitedia vastaan.

– Toivon, että tilanne voidaan analysoida uudestaan, jotta voitte nähdä, että se ei ollut tahallinen teko. Toivon jonkin näköistä armeliaisuutta, sillä olen tällä hetkellä täysin murtunut, koska unelmani pelata lapsuuteni joukkuetta vastaan on vaarassa.

Khan edusti Manchester Unitedia juniorina kymmenen vuotta ennen siirtoaan Sheffield Unitediin vuonna 2012.