25-vuotias Meksikon maajoukkuelaituri Jürgen Damm joutui käsirautoihin keskiviikkona. Pidätystilanne kesti pelaajan onneksi vain hetken, mutta varmasti mies ehti pahemman kerran säikähtää.

Poliisi halusi pysäyttää Dammin liikenteessä, koska tämän ajoneuvossa ei ollut rekisterikilpiä ja hän ajoi ikkunat huurussa kotikaupungissaan Montereyssa. Damm pelästyi niin pahoin, että pakeni läheisen kanaravintolan saniteettitiloihin turvaa hakemaan. Sieltä virkavalta kävi kuitenkin poimimassa hänet talteen.

San Cadilla

@SanCadilla
#VIDEO Jürgen Damm es sacado del baño de un restaurante de pollos en Monterrey, tras huir de la policía que le había hecho un alto #PeroQuéNecesidad

Dammin seura, Meksikon puolustava mestarijoukkue Tigrer julkaisi myöhemmin sosiaalisessa mediassa pelaajan lausunnon asiasta:

– Häkellyin tänä iltapäivänä, kun minua pyydettiin pysäyttämään autoni. En tunnistanut, ketkä sitä minulta pyysivät ja siksi päätin hakea turvaa jostain paikasta mahdollisimman läheltä. Onneksi tilanne selvisi muutamaa minuuttia myöhemmin, kun kävi ilmi, että virkavalta halusi vain tarkistaa ajolupani sille päivälle, Damm selvitti.

Meksikon suuremmissa kaupungeissa ajoneuvojen käyttöoikeutta rajoitetaan vuorotteluperiaatteen mukaisesti ilmansaasteen hillitsemiseksi.

Club Tigres 🐯

@TigresOficial
Declaración de Jürgen Damm sobre lo sucedido esta tarde.

Meksikon MM-joukkueeseen vahvasti tyrkyllä oleva Damm oli otsikoissa ei-jalkapalloilullisista asioista nyt jo toisen kerran tämän vuoden aikana. Vuoden alkajaisiksi hän nousi otsikoihin saatuaan palovammoja ilotulitteista uudenvuodenjuhlinnassaan.