Suomessa äänestetään ensi sunnuntaina uusi tasavallan presidentti tai käydään ainakin presidentinvaalien ensimmäinen kierros. Tunnettu radiojuontaja Aki Linnanahde kertoi hämmentävästä tilanteesta Twitterissä liittyen vaaleihin ja Manchester Unitedin tuoreeseen hankintaan Alexis Sáncheziin.

Jos voi mennä puurot ja vellit sekaisin, niin nyt jos koskaan joillain Radio Novan kuuntelijoilla ne menivät totaalisen sekaisin. Linnanahde puhui pelinumeron seitsemän historiasta Man Unitedissa, mutta ilmeisesti jotkut olivat yhdistäneet puheet presidenttiehdokas Paavo Väyryseen.

– Puhuin tänään radiossa Alexis Sánchezin siirron yhteydessä numeron seitsemän historiasta Manchester Unitedissa. Se kuultiin kannanottona Paavo Väyrysen puolesta. Alkaa olla ilma aika sakeana salaliittoteorioista. Olispa nää vaalit jo ohi, Linnanhde kirjoitti Twitterissä.

Sánchez saa Unitedissa numeron seitsemän, joka on tunnetusti melko tärkeä pelinumero Unitedissa. Viime vuosina tosin seiskapaitaa kantaneet pelaajat ovat enempi vähempi flopanneet ”Punaisissa paholaisissa”. Silti pelinumeroa ovat Unitedissa kantaneet aikojen saatossa myös sellaiset suuruudet kuten David Beckham, Eric Cantona sekä Cristiano Ronaldo.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Aki Linnanahde

@Linnanahde
Puhuin tänään radiossa Alexis Sanchezin siirron yhteydessä numeron seitsemän historiasta Manchester Unitedissa. Se kuultiin kannanottona Paavo Väyrysen puolesta. Alkaa olla ilma aika sakeana salaliittoteorioista. Olispa nää vaalit jo ohi. #presidentintinvaalit2018