Seurapomo kommentoi Lukas Hradeckyn tulevaisuutta: ”Olen menettänyt sinisilmäisyyteni jo kauan sitten”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien veräjänvartija Lukas Hradecky on ollut tällä kaudella Bundesliigan ehdottomasti parhaita maalivahteja. Suomalaisen sopimus Eintracht Frankfurtin kanssa päättyy tulevana kesänä, ja koska jatkosopimusta ei ole syntynyt, saa Hradecky jo neuvotella vapaasti sopimuksesta muiden seurojen kanssa.

Frankfurtissa Hradeckyn tärkeys totta kai tiedostetaan, mutta turhan suuria toiveita yleisön suosikin jäämisen suhteen ei elätellä. Tämän myönsi Hessenschaun haastattelussa myös Eintracht Frankfurtin puheenjohtaja Peter Fischer.

– Olen menettänyt jo vuosia sitten kaiken sinisilmäisyyteni jalkapallobisneksessä. Lukas Hradeckylla ja hänen agentti-isällään ovat kaikki avaimet käsissään, Fischer vastaa.

– Hradecky viihtyy täällä hyvin ja on kehittynyt täällä tuntemattomasta ”nobodysta” hyväksi ja arvostetuksi maalivahdiksi. Joukkue ja ympäristö ovat juuri oikeita. Ne ovat kuitenkin tunnepuolen asioita ja kyse on myös rahasta.

– Aina silloin tällöin joku lähtee pois, ja joku muu tulee hänen tilalleen. En kuitenkaan ole huolissani, vaan luotan päävalmentaja Niko Kovaciin ja urheilujohtaja Fredi Bobiciin, Fischer vastaa kysymyksiin tulevaisuuden näkymistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.