Southampton – Tottenham
Sunnuntai klo 18.00
Englannin Valioliiga

Southampton joutuu tiukan haasteen eteen sunnuntaina Valioliigassa, kun se saa vieraakseen kovavireisen Tottenhamin. Southamptonin kausi on ollut mollivoittoinen, eikä sunnuntai tarjoa ennakkoon sen enempää kotijoukkueelle.

Spurs on vienyt joukkueiden 11 edellisestä kohtaamisesta kaikkiaan yhdeksän. Saintsin otteissa on paistanut itseluottamuksen puute. Joukkueen edellinen kohtaaminen Watfordia vastaan oli paljon puhuva, kun kahden maalin johto suli 2-2-tasapeliin Vicarage Roadilla.

Southampton on enää vain pisteen putoamisviivan yläpuolella. Kun joukkueella on alla jo kymmenen peräkkäistä peliä ilman voittoa, tuntee Saints-luotsi Mauricio Pellegrino paineet niskassaan. Tulosta olisi tultava, mutta samaan aikaan peli ei ole uomissaan.

Viidentenä liigassa oleva Spurs on taas ollut hyvässä vireessä viime aikoina ja lähtee näin selvänä suosikkina otteluun. Voitto sunnuntaina voisi nostaa Tottenhamin jo Mestarien liigaan oikeuttaville sijoituksille.

Poissaolot

Tottenham joutuu tulemaan ottelussa toimeen ilman Danny Rosen ja Harry Winksin palveluksia. Toppari Toby Alderweireld lähestyy pelikuntoa, mutta hänen osallistumisensa otteluun on vielä epävarmaa. Southamptonia kiusaa etenkin hyökkääjä Charlie Austinin puuttuminen ottelusta. Maya Yoshida on niin ikään isänniltä sivussa.

Arvio

Tottenham on ollut joukkueiden keskinäissä kohtaamisissa niskan päällä, ja samanlaisista lähtökohdista lähdetään myös tähän sunnuntain otteluun. Kun Southampton pelaa ilman Charlie Austinia ja kaupattua Virgil van Dijkiä, on vaikea nähdä kotijoukkueen yllätysmahdollisuuksia suurina. Kaikkea muuta kuin Tottenhamin voittoa olisi pidettävä aavistuksen yllättävänä lopputuloksena. Siihen nähden vierailijoista saadaan mukavaa kerrointa!

Tottenham voittaa ottelun (1,70)

Coolbet tarjoaa uusille vedonlyöjille markkinoiden parhaimman talletubonuksen: saat talletuksesi tuplana aina 150€ asti. Lunasta huipputarjous TÄSTÄ.