Teemu Pukin agentti jatkosopimuksesta Brøndbyn kanssa: ”Tällä hetkellä en usko siihen”

© Kuva: Juha Tamminen

Brøndbyn maalitykki Teemu Pukin sopimus on katkolla ensi kesänä. Pukin agentti Teemu Turunen kertoi tanskalaiselle 3point.dk-sivustolle, ettei jatkosopimus vaikuta tällä hetkellä kovin todennäköiseltä.

– Tällä hetkellä en usko, että hän tekee jatkosopimuksen, mutta ei sitä koskaan tiedä ja täytyy seurata mitä tulevina kuukausina tapahtuu. Meillä on hyvä keskusteluyhteys Brøndbyn kanssa ja Teemulla ja minulla on hyvät välit seuran kanssa. Keskustelemme jatkuvasti, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että hän ei tee jatkosopimusta, Turunen sanoi.

Pukki oli viime kaudella Brøndbyn paras maalintekijä ja tälläkin kaudella hän on seuran sisäisen maalipörssin kärjessä yhdessä Besar Halimin kanssa seitsemällä osumalla. Turusen mukaan kaikki on toki mahdollista, vaikka tällä hetkellä jatkosopimus vaikuttaa epätodennäköiseltä.

– Totta kai se (jatkosopimus) on vaihtoehto, koska mitään ei voi poissulkea jalkapallossa. Hän on todella tyytyväinen Brøndbyssä, hän nauttii elämästä Kööpenhaminassa, missä hän asuu perheensä kanssaan, Turunen kertoi.

Turusen mukaan siirto tammikuussa on myös hyvin epätodennäköinen vaihtoehto tällä hetkellä. Pukki pelaa näillä näkymin sopimuksensa loppuun saakka Brøndbyssä ja on vapaa siirtymään ensi kesänä ilman siirtokorvausta.