Paris Saint-Germainin brasilialaislaituri Lucas Moura siirtyy Tottenhamiin 5,5 vuoden sopimuksella. Sky Sportsin tietojen mukaan lontoolaisseura maksoi hänestä PSG:lle noin 29 miljoonaa euroa.

Lucas, 25, aloitti ammattilaisuransa kotimaansa Sao Paulossa, josta hän siirtyi PSG:hen tammikuussa 2013. Hän pelasi pariisilaisseuran riveissä 229 ottelua tehden 46 maalia.

35 kertaa Brasilian maajoukkueessa esiintynyt Lucas voitti PSG:ssä neljä Ranskan pääsarjan Ligue 1:n mestaruutta, kolme Ranskan cupia, neljä Ranskan liigacupia sekä viisi Ranskan supercupia.

Kuluvalla kaudella hän jäi kuitenkin nokkimisjärjestyksessä PSG:n uusien hankintojen Neymarin ja Kylian Mbappén taakse. Lucas pääsi pelaamaan ennen siirtoaan vain viidessä Ligue 1:n ottelussa, joissa hän oli kentällä yhteensä 71 minuuttia.

Tottenham kertoi uudesta hankinnastaan sosiaalisessa mediassa videolla, jossa puolustaja Serge Aurier kävelee seuran tiloissa. Ensin hän kohtaa Son Heung-minin, jonka kanssa hänellä on oma kättelynsä. Seuraavaksi vastaan tulee Dele Alli, ja sama homma toistuu, mutta eri liikkeillä.

Lopulta vuorossa on mystinen hahmo, jonka kanssa Aurierilla on myös oma kättelynsä. Videon päätteeksi paljastuu, että kyseessä on Auerierin entinen joukkuekaveri PSG:stä, Tottenhamin uusi hankinta Lucas Moura.