Valioliigassa tulossa taas jättikauppa? Tähtihyökkääjä menossa Chelseaan – seuraa näitä nimiä siirtoikkunassa

© Kuva: Getty Images
Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Valioliigassa on nähty isoja kauppoja tammikuun siirtoikkunan aikana. Lisää on myös tulossa pikavauhtia.

Italialaisen Gazzetta dello Sportin mukaan AS Roman hyökkääjä Edin Džeko on siirtymässä Chelseaan isossa kaupassa, johon kuuluu myös puolustaja Emerson Palmieri. Chelsea on lehtitietojen mukaan maksamassa kaksikosta 50 miljoonaa euroa.

Gazzettan mukaan kauppa saatetaan julkistaa jo keskiviikkona tai viimeistään torstaina. AS Roma pelaa keskiviikkoiltana Sampdoriaa vastaan Serie A:ssa, eikä julkistusta tehdä ainakaan ennen sitä. Corriere dello Sportin mukaan Manchester Cityä aiemmin Valioliigassa edustanut Džeko tienaa Chelseassa kahdeksan miljoonaa euroa vuodessa.

Aubameyang Arsenaliin?

Toinen mielenkiintoinen seurattava on Borussia Dortmundin maalitykki Pierre-Emerick Aubameyangin tilanne. Arsenalin edustajat ovat parhaillaan neuvottelemassa Dortmundin kanssa siirrosta. Saksalaisen Bildin mukaan Arsenal on korottanut tarjoustaan 55 miljoonasta eurosta 58 miljoonaan euroon. Se on kuitenkin vielä kaukana Dortmundin pyytämästä 70 miljoonasta eurosta.

– Totta kai haluaisimme ratkaisun huomenna (tänään, keskiviikkona), mikä tahansa se onkaan, Dortmundin päävalmentaja Peter Stöger sanoi Bildille tiistaina.

Siirtoon saattaakin kuulua vaihtokauppa, jossa ”Tykkimiesten” ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud siirtyisi Dortmundiin. Saksalaisseura on myös kiinnostunut Chelsean belgialaishyökkääjä Michy Batshuayista, joka on Bildin mukaan vapaa lähtemään, mikäli Džeko siirtyy Chelseaan.

Man Citylle uusi puolustaja, Barcelona-pelaaja Kiinaan

Manchester City on lehtitietojen mukaan hankkimassa La Liga -seura Athletic Bilbaosta ranskalaispuolustaja Aymeric Laporten. Espanjalaisen Marcan mukaan Man City on valmis maksamaan Laporten ulosostohinnan, 65 miljoonaa euroa.

Lisäksi FC Barcelonaa yli seitsemän vuoden ajan edustanut Javier Mascherano on tehnyt sopimuksen Kiinan superliigassa pelaavan Hebei China Fortunen kanssa. Uutisoimme tiistaina, että Mascheranon ura Barcelonassa päättyy. Kiinalaisseura vahvisti siirron keskiviikkona. Hebei China Fortunen päävalmentajana työskentelee entinen Man Cityn ja Real Madridin päävalmentaja Manuel Pellegrini.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!