AFC Wimbledonin manageri Neal Ardleyn ja apulaismanageri Neil Coxin leuat loksahtivat sunnuntaina, kun he näkivät Tottenhamin kokoonpanolistan.

Ykkösliigassa pelaava joukkue poistui Wembleyltä häviäjänä, sillä Tottenham voitti lukemin 3–0. Ykköstykki Harry Kane teki kaksi maalia.

Ardley ei etukäteen uskonut, että Spurs lähtisi FA Cupin kolmannen kierroksen kamppailuun niin kovalla miehistöllä.

– Yllätyin, se oli hieman kuin ”vau”. Apulaiseni vei kokoonpanolistan, ja nähdessään Harry Kanen kävelevän sisään hän ajatteli, että tämän on oltava vedätystä, hän kertaa.

– Olin hyvin yllättynyt. Aion keskustella hänen (Mauricio Pochettino) kanssaan siitä, että hän suhtautui peliin liian vakavasti!

– Minulta kysyttiin tämä kysymys kolme vuotta sitten Steven Gerrardiin liittyen, kun kohtasimme Liverpoolin. Vastasin, ettei se minua haittaa – ja sitten hän teki kaksi maalia. Mielestäni on hyvä asia oppia parhailta, mutta mahdollisuudet ovat paremmat, jos he eivät pelaa. Olisin mieluummin valinnut sen, ettei hän (Kane) pelaa.

Ardleyn mukaan AFC Wimbledon sai cup-arvonnassa loistavan vastustajan ja pelasi vieläpä hyvin.

– Käytämme sitä loistavana tilaisuutensa, mutta se ei vaikuta loppukauteemme. Haluaisin sanoa, että mielestäni fanimme olivat mahtavia tänään.

Lähde: Independent