Video: Kolttonen poiki pelaajalle seuran sisäisen rangaistuksen – toimittajan onneksi sihti pahasti hukassa

© Kuva: Getty Images

Lienee useammin kuin kerran tapahtunutta, että jonkun jalkapalloilijan mieleen juolahtaa loistoidea ladata pallo päin reportaasiaan antavaa tai haastattelua tekevää toimittajaa. Useimmat ymmärtävät kuitenkin miettiä ajatusta kahdesti, vaan ei meksikolaisen Club Américan kolumbialaishyökkääjä Carlos Darwin Quintero.

ESPN:n toimittaja Marcelino Fernández del Castillo oli juuri juontamassa live-lähetystä kesken Américan harjoitusten, kun Quintero ampui pallon tätä kohti. Fernández osoitti kuitenkin kylmähermoisuutta, sillä hän reagoi vierestä sujahtaneeseen palloon vain pienellä säpsähdyksellä. Syyllinen tallentui kuitenkin aukotta kuvanauhalle.

América tiedotti myöhemmin, että se tulee langettamaan Quinterolle rangaistuksen. Kolumbialaisen toiminta kun ”ei edusta seuran arvoja”.

14 A-maaotteluakin pelannut Quintero on pelannut Meksikon pääsarjassa jo vuodesta 2009 lähtien. Viime aikoina miehen sihti on kuitenkin ollut pahasti hukassa, ja siitä lienee kiitollinen Fernández del Castillo. Kaudella 2017-2018 Quintero on tehnyt vain kolme maalia – maalin keskimäärin joka 752. minuutti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.