Virallista: Petteri Forsell palaa takaisin vanhaan seuraansa

© Kuva: Juha Tamminen

Keskikenttäpelaaja Petteri Forsellin uusi seura on selvinnyt. 27-vuotias Forsell palaa takaisin vanhaan seuraansa, puolalaiseen Miedz Legnicaan, jossa hän vietti kevään 2016 sekä kauden 2016-2017. Tuolloin suomalainen tehtaili joukkueelleen 46 ottelussa 19 maalia ja 10 maalisyöttöä.

Miedz Legnica arvelee, että Forsell saattaa pelata uusvanhan seuransa paidassa jo lauantain harjoituspelissä Arka Gdyniaa vastaan.

Miedz Legnica pelasi Forsellin edellisellä visiitillä Puolan toisella sarjatasolla, ja sama on tilanne nytkin. Kauden ensimmäisen puolikkaan jälkeen Legnican sarjasijoitus on neljäs, kun kaksi parasta nousee pääsarjaan Ekstraklasaan. Eroa sarjakakkoseen on vain kolme pistettä.

Forsell teki läpimurtonsa IFK Mariehamnissa, jossa hän on loistanut kahteen eri otteeseen. Ensimmäinen ulkomaankeikka vei miehen turkkilaiseen Bursasporiin. Parhaiten Forsell on onnistunut ulkomailla pelatessaan kuitenkin juuri Miedz Legnicassa.

Kesällä 2017 Forsell teki ensin sopimuksen Puolan pääsarjaseura Cracocian kanssa, mutta siellä tie nousi pystyyn heti päävalmentajan vaihduttua, ja sopimus purettiin ilman ainuttakaan pelattua ottelua. Matka jatkui ruotsalaiseen Örebroon, jossa Forsellin peliaika jäi niin ikään niukaksi valmentajanvaihdoksen jälkeen.

Nyt Forsell pääsee siis hakemaan uutta nousua uralleen tutusta ympäristöstä. Forsellin sopimus on puolitoistavuotinen, eli ulottuu kauden 2018-2019 loppuun.

A-maajoukkueessa Forsell on pelannut seitsemän ottelua ja tehnyt yhden maalin.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!