Vaasan Palloseura tiedottaa kotisivuillaan tehneensä pelaajasopimuksen nuoren puolustajan Akseli Kalermon kanssa. 20-vuotiaan keskuspuolustajan sopimus on mallia 1+1.

Kalermo on ehtinyt nähdä nuoreen ikäänsä mennessä jo paljon maailmaa ja monta eri seuraa. Hänen kasvattajaseuransa on Kannuksen Ura, ja juniorivuosina tutuiksi tulivat myös KPS, OLS sekä AC Oulu.

Jo peruskoulun jälkeen Kalermo muutti ulkomaille ja siirtyi Ruotsiin IF Brommapojkarnan akatemiaan. Parin kauden jälkeen matka jatkui Italiaan ja Atalantaan. Palattuaan Italiasta vuonna 2015 Kalermo muutti jälleen Pohjois-Suomeen. Ensin hän pelasi puolitoista kautta RoPS:issa ja sitten puolitoista AC Oulussa.

Nyt edessä on siis paluu Veikkausliigaan.

– Tosi hyvät fiilikset on tällä hetkellä. Marraskuun testijaksolla vakuutuin seurasta, ympäristöstä, olosuhteista, pelaajista ja valmennuksesta ja ajattelin, että haluan siirtyä tänne. Onneksi se toteutui, Kalermo kommentoi siirtoaan VPS:n tiedotteessa.

– Oli muutakin vireillä, mutta testijakson jälkeen VPS oli selvä ykkösvaihtoehto itselle. Uskon, että tämä on minun kannaltani hyvä askel ja on hienoa olla täällä.

Nuorisomaajoukkueissa Kalermo on käynyt läpi U15-U19 ikäluokat. 190-senttisen Kalermon tilastoissa on toistaiseksi kaikkiaan kuusi Veikkausliiga-ottelua.

Vaasan Palloseura

@VPS1924
TERVETULOA RAITAAN, AKSELI KALERMO!

VPS on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen AC Oulussa viime kaudella pelanneen topparin kanssa.

Lue lisää: vepsu.fi/uutiset/akseli…

Lisää sopimusuutisia viimeistään ensi viikolla, kenties jo viikonloppuna.

#seuraaraitaa