VPS vahvisti puolustustaan nuorella jalkapallokiertolaisella

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Palloseura tiedottaa kotisivuillaan tehneensä pelaajasopimuksen nuoren puolustajan Akseli Kalermon kanssa. 20-vuotiaan keskuspuolustajan sopimus on mallia 1+1.

Kalermo on ehtinyt nähdä nuoreen ikäänsä mennessä jo paljon maailmaa ja monta eri seuraa. Hänen kasvattajaseuransa on Kannuksen Ura, ja juniorivuosina tutuiksi tulivat myös KPS, OLS sekä AC Oulu.

Jo peruskoulun jälkeen Kalermo muutti ulkomaille ja siirtyi Ruotsiin IF Brommapojkarnan akatemiaan. Parin kauden jälkeen matka jatkui Italiaan ja Atalantaan. Palattuaan Italiasta vuonna 2015 Kalermo muutti jälleen Pohjois-Suomeen. Ensin hän pelasi puolitoista kautta RoPS:issa ja sitten puolitoista AC Oulussa.

Nyt edessä on siis paluu Veikkausliigaan.

– Tosi hyvät fiilikset on tällä hetkellä. Marraskuun testijaksolla vakuutuin seurasta, ympäristöstä, olosuhteista, pelaajista ja valmennuksesta ja ajattelin, että haluan siirtyä tänne. Onneksi se toteutui, Kalermo kommentoi siirtoaan VPS:n tiedotteessa.

– Oli muutakin vireillä, mutta testijakson jälkeen VPS oli selvä ykkösvaihtoehto itselle. Uskon, että tämä on minun kannaltani hyvä askel ja on hienoa olla täällä.

Nuorisomaajoukkueissa Kalermo on käynyt läpi U15-U19 ikäluokat. 190-senttisen Kalermon tilastoissa on toistaiseksi kaikkiaan kuusi Veikkausliiga-ottelua.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.