Eero Markkasella alkaa olla jo melkoinen apina selässään, mitä tulee maalien tekemiseen. Suomalaishyökkääjän edellinen osuma on nimittäin viime heinäkuulta (6.7.2017). Edellisen onnistumisen jälkeen seura on ehtinyt vaihtua kahdesti.

Markkanen sai 71 minuuttia peliaikaa perjantaina, kun Randers pelasi AC Horsensin kanssa 1-1-tasapelin Tanskan Superliigassa. Markkanen siirtyi tammikuussa Randersiin ja oli ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa uudessa seurassaan.

Markkanen siirtyi lainasopimuksella AIK:sta Dynamo Dresdeniin viime elokuussa. Lainasopimuksen tarkoitus oli saada peliaikaa 2. Bundesliigassa, mutta Markkanen juuttui erinäisistä syistä vaihtopenkille. Sukset menivät ristiin Dresdenin kanssa ja lainasopimus purettiin. Uusi seura löytyi Tanskasta, jossa Markkanen on saamassa kokoajan paremmin pelistä kiinni. Peliaika on ollut uudessa seurassa kasvussa.

Randersin tilanne on Tanskan pääsarjassa tukala. Sarjasijoitus on toiseksi viimeinen tasapisteissä sarjajumbo Helsingorin kanssa. Randersissa on myös toinen suomalainen, Joni Kauko, joka pelasi perjantain tasapelissä täydet minuutit. Horsensin maalia vartioi Randersia vastaan tuttuun tapaan Jesse Joronen.