Italian jalkapalloliitto on nimittänyt 46-vuotiaan Luigi Di Biagion maan A-maajoukkueen väliaikaiseksi päävalmentajaksi. Di Biagio saa A-maajoukkuevalmentajana tulikasteensa ensiluokkaisissa otteluissa, sillä hän pääsee luotsaamaan ensi töikseen Italiaa maaliskuun harjoitusotteluissa Argentiina (23.3.) ja Englantia (27.3.) vastaan. Molemmat ottelut pelataan Englannissa.

Di Biagio nostetaan tehtävään jalkapalloliiton sisältä. Hän valmensi vuosina 2011-2013 Italian alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta ja on toiminut vuodesta 2013 lähtien alle 21-vuotiaiden maajoukkuekäskyttäjänä.

Vuonna 2007 pelaajauransa päättänyt Di Biagio edusti urallaan muun muassa AS Romaa ja Inter Milania. Hän pelasi Italian A-maajoukkueessa kaikkiaan 31 ottelua ja esiintyi myös kolmessa arvoturnauksessa vuosina 1998-2002.

Italian edellinen valmentaja Giampiero Ventura sai potkut marraskuussa, kun Italia jäi ensimmäistä kertaa 60 vuoteen ulos MM-kisoista.

Italian jalkapalloliitto jatkaa edelleen vakinaisen valmentajan etsimistä. Pestiin on ehdotettu huhuissa maan eturivin valmentajia Antonio Contesta, Claudio Ranierista ja Carlo Ancelottista lähtien.