Rochdale AFC isännöi FA Cupissa Valioliigan suurseura Tottenhamia. Tauolle mentiin yllättäen Rochdalen 1-0-johdossa.

Rochdale pelaa Ykkösliigassa (League One) eli Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Kaiken kukkuraksi Rochdale on sarjassa tällä hetkellä viimeisenä.

Sillä ei ollut kuitenkaan mitään merkitystä, kun Rochdale pelasi loistavaa jalkapalloa avauspuoliskolla Valioliigassa viidentenä olevaa Tottenhamia vastaan. Tottenhamin pelaamisesta paistoi tietynlainen ylimielisyys ja laukaukset kohti maalia menivät tasan 2-2 ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Rochdalen kotistadion repesi liitoksistaan kun Ian Henderson vei kotijoukkueen 1-0-johtoon juuri ennen taukovihellystä. Henderson on tehnyt viimeiseen viiteen otteluun viisi maalia.

Ottelu päättyi lopulta 2-2-tasapeliin, lue pelistä lisää tästä linkistä.