Jollen Danger Zone: Pohjanpalo avasi siirtoikkunan harmilliset käänteet: ”Eihän tämä ihannetilanne ole”

Juuri päättyneen siirtoikkunan seuraus piti olla, että minulla olisi nyt jatkosopimus Leverkusenin kanssa, pelaisin vuokrapelaajana jossain muualla isossa roolissa ja valmistautuisin toivon mukaan maalien merkeissä kesällä taistelemaan jälleen paikasta Leverkusenin pelaavaan miehistöön.

Eihän tämä ihannetilanne ole – ja jos olisi ollut, en olisi niin aktiivisesti etsinyt edustajieni kanssa vuokrasopimusta.

Mitä tapahtui?

Olen yhä Leverkusenissa, teen kaikkeni joka treeneissä ja olen valmis, jos käsky tulee kentälle. Eikä minulla ole jatkosopimusta. Tästä lähdetään sitten siitä, että teen keväällä sen roolin Leverkusenille, mikä minulle ikinä tuleekin. Ja sitä kautta yritän auttaa jengiä pitämään nykyisen kakkossijan Bundesliigassa ja hankkimaan ensi kaudelle paikan Mestarien liigassa.

Eihän tämä ihannetilanne ole – ja jos olisi ollut, en olisi niin aktiivisesti etsinyt edustajieni kanssa vuokrasopimusta. Siitä olen todella iloinen, että viimeisen kuukauden aikana kiinnostusta palveluksistani oli paljon. Jokaisesta suursarjasta lähestyttiin, tarjolla oli monia tosi hyviä jengejä – oikeastaan kaikki huhuissa liikkuneet vaihtoehdot olivat tosia.

Muutamien kanssa käytiin vakaviakin keskusteluja. Mutta näissä tilanteissa minä olen vain yksi osapuoli. Tärkein osapuoli on oma seurani, joka lopulta määrittää, mihin mennään ja millä hinnalla. Loppujen lopuksi kaikki osapuolet eivät sitten löytäneet sellaista ratkaisua, joka lainasiirron olisi tuonut.

Keskustelut loppuivat alkuviikosta uuteen käänteeseen. Leverkusen myi hyökkääjäpelaaja Admir Mehmedin Wolfsburgiin ja tämä tarkoitti sitä, että minun lähtöni ei ollut enää vaihtoehto. Kun Mehmedin siirto varmistui, varmistui samalla sekunnilla se, että jään Leverkuseniin.

Ammattiurheilu on tällaista, nopeita käänteitä tapahtuu. Samalla tämä käänne tarkoitti sitä, että jatkosopimuksesta ja muutenkin tulevaisuudesta keskustellaan seuraavan kerran myöhemmin keväällä tai kesällä. Sopimustilanteeni on juuri nyt sellainen, että sitä on jäljellä vielä ensi kausi.

En voi olla pelaamatta kehitykseni kannalta. Se on selvää. Siksi jotain ratkaisua etsittiin tosissaan nyt.

En voi olla pelaamatta kehitykseni kannalta. Se on selvää. Siksi jotain ratkaisua etsittiin tosissaan nyt. Kuten sanoin, teen kaikkeni, että pystyisin olemaan itselleni rakkaalle Leverkusenille avuksi jo nyt keväällä. Jos en pysty, pitää kaikkia vaihtoehtoja punnita erittäin tarkoin.

Olen monta kertaa sanonut, että ykköstavoitteeni on olla nimenomaan Leverkusenissa sellaisessa asemassa, että pelaan ja teen maaleja. Se tavoite on yhä olemassa, mutta jos se näyttää kesälläkin ylivoimaiselta, pitää asioita miettiä perin pohjin.

Nyt lähden treeneihin ja tekemään oman osuuteni sen eteen, että Werkselfin kausi jatkuu yhtä hyvänä kuin se on tähän asti mennyt. Joukkue on pelannut hienoa futista. Suuriin muutoksiin pelaavaan kokoonpanoon ei ole ollutkaan syytä tehdä, kun voittoja tulee ja maaliverkko heiluu. Mutta valmiina siis ollaan – minulla on hirmuinen himo näyttää, että Danger on valmis iskemään, kun mahdollisuus tulee.

Joel Pohjanpalo
Twitter: @JPohjanpalo


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.