Kahden maan ultrafanit suunnittelevat yhteishyökkäyksiä kesän MM-kisoihin

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Venäläisten ultrakannattajien delegaatio matkasi tammikuussa Argentiinaan neuvotellakseen paikallisten ultrafanien kanssa yhteisestä suunnitelmastaan ensi kesän Venäjän MM-kisoja varten, kertoo AS.

Venäläisillä ja argentiinalaisilla huligaaneilla on suunnitelmana kohdistaa kesän MM-kisoissa hyökkäyksiä englantilaisia huligaaneja kohtaan.

Monilla on yhä tuoreessa muistissa vuoden 2016 Ranskan EM-kisat, joissa venäläiset ja englantilaiset kannattajat ottivat väkivaltaisesti yhteen Marseillen kaduilla ja stadionilla.

AS:n tietojen mukaan Buenos Airesissa käydyissä neuvotteluissa sovittiin, että venäläishuligaanit järjestävät argentiinalaisille majoituksen, kuljetukset sekä puolustusasianajajat, joita he mahdollisesti tarvitsevat.

Englannin maajoukkue majoittuu Pietarissa ja Argentiinan joukkue pitää majaansa Moskovassa, jossa argentiinalaisten ultrakannattajien on määrä saada tukea hyökkäyksiinsä paikallisilta Dinamo Moskovan faneilta.

Venäjä, Argentiina ja Englanti pelaavat kaikki eri alkulohkoissa, mutta potentiaaliseksi turvallisuusriskiksi on katsottu Novgorodin kaupunki, jossa Argentiina kohtaa Kroatian kesäkuun 21. päivänä ja Englanti Panaman kolme päivää myöhemmin.

Argentiinan turvallisuusministeriön Tribuna Segura -ryhmän selvityksen mukaan jopa 280 argentiinalaista ultrakannattajaa, joille on luvattu majoitus, saattaa matkata Venäjälle.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!