Ykköseen täksi kaudeksi noussut KTP kertoo kotisivuillaan tehneensä yksivuotisen sopimuksen Jean-Christophe Coubronnen kanssa. 28-vuotias ranskalainen pystyy pelaamaan puolustuksen eri pelipaikoilla.

180-senttisen Coubronnen omin pelipaikka on puolustuksen oikeassa laidassa, mutta hän voi pelata myös keskellä sekä keskikentän pohjalla.

Coubronnen lahjakkuudesta kertoo sekin, että hän pelasi aikanaan Ranskan alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa neljä ottelua.

Coubronne on ranskalaisen Sochaux’n kasvatti, joka siirtyi tuolloin Italian kolmannella sarjatasolla pelanneeseen Novaraan jo 20-vuotiaana vuonna 2009. Novarassa hän pääsi pelaamaan helmikuussa 2012 yhdessä Serie A -ottelussakin. Serie A:ssa Novara vieraili vain kauden 2011-2012, ja muilla kausilla taso oli Serie B.

Vuodet 2013-2017 Coubronne pelasi Portugalin toisella sarjaportaalla Olhanensessa. 94 ottelussa Olhanensen paidassa Coubronnelle tilastoitiin kaksi maalia ja kolme maalisyöttöä.

– Kaunis kaupunki ja ihmiset ovat olleet mukavia ja ystävällisiä, Jean-Christophe kehuu uutta elinympäristöään KTP:n tiedotteessa.

– Hyvä fiilis päästä heti treeneihin mukaan. Olen ensimmäistä kertaa Suomessa ja muutenkin ainoa kosketus pohjoismaiseen jalkapalloon on ollut harjoituspeli Ruotsia vastaan.

Tilastojen lähteenä on Transfermarkt.