KTP vahvistui Serie A:n nähneellä ranskalaispuolustajalla

© Kuva: Juha Tamminen
Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Ykköseen täksi kaudeksi noussut KTP kertoo kotisivuillaan tehneensä yksivuotisen sopimuksen Jean-Christophe Coubronnen kanssa. 28-vuotias ranskalainen pystyy pelaamaan puolustuksen eri pelipaikoilla.

180-senttisen Coubronnen omin pelipaikka on puolustuksen oikeassa laidassa, mutta hän voi pelata myös keskellä sekä keskikentän pohjalla.

Coubronnen lahjakkuudesta kertoo sekin, että hän pelasi aikanaan Ranskan alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa neljä ottelua.

Coubronne on ranskalaisen Sochaux’n kasvatti, joka siirtyi tuolloin Italian kolmannella sarjatasolla pelanneeseen Novaraan jo 20-vuotiaana vuonna 2009. Novarassa hän pääsi pelaamaan helmikuussa 2012 yhdessä Serie A -ottelussakin. Serie A:ssa Novara vieraili vain kauden 2011-2012, ja muilla kausilla taso oli Serie B.

Vuodet 2013-2017 Coubronne pelasi Portugalin toisella sarjaportaalla Olhanensessa. 94 ottelussa Olhanensen paidassa Coubronnelle tilastoitiin kaksi maalia ja kolme maalisyöttöä.

– Kaunis kaupunki ja ihmiset ovat olleet mukavia ja ystävällisiä, Jean-Christophe kehuu uutta elinympäristöään KTP:n tiedotteessa.

– Hyvä fiilis päästä heti treeneihin mukaan. Olen ensimmäistä kertaa Suomessa ja muutenkin ainoa kosketus pohjoismaiseen jalkapalloon on ollut harjoituspeli Ruotsia vastaan.

Tilastojen lähteenä on Transfermarkt.

Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!