Puolan jalkapalloliiton presidentti Zbigniew Boniek uskoo, että hänen maanmiehensä, Napolin keskikenttäpelaaja Piotr Zieliński on parempi pelaaja kuin Manchester Cityn Kevin De Bruyne.

Napolin päävalmentaja Maurizio Sarri hehkutti taannoin, että Zielińskistä, 23, voi tulla yhtä hyvä kuin Cityn belgialaistähti De Bruynestä.

Zieliński on pelaamassa mainiota kautta Napolin keskikentällä, mutta De Bruyne on useiden asiantuntijoiden mukaan matkalla kohti Valioliigan pokaalia ja sarjan parhaan pelaajan palkintoa.

Belgialaistähti on ampunut 39 ottelussa 11 osumaa ja antanut 19 maalisyöttöä. Zielińskin saldo on seitsemän osumaa ja kaksi maalisyöttöä 34 pelissä.

Boniek nostaa kuitenkin Napolin taiturin De Bruynen yläpuolelle.

– Minusta Zieliński on parempi kuin jopa De Bruyne, sanoi Boniek Corriere dello Sportille.

– Toki, he ovat erilaisia pelaajia, mutta heillä on sama vaikutus joukkueisiinsa. Odotan yhä, että hän (Zieliński) puhkeaa kukkaan, sillä hänellä on vielä paljon taskussaan.

– Uskon, että Zielińskistä tulee todellinen supertähti.

Liverpool ja Manchester City ovat huhujen mukaan tarkkailleet Zielińskin kehitystä, mutta Corriere dello Sportin mukaan Napoli haluaa puolalaispelaajasta 65 miljoonaa euroa.