Man United -tähti vaihdettiin kentälle alle kahdeksaksi minuutiksi – José Mourinho kertoi syyn kummalliselle vaihdolle

© Kuva: Getty Images

Manchester United oli täysi vastaantulija keskiviikkona Tottenhamin vieraana. Spurs vei ottelun nimiinsä maalein 2-0. Kummallinen episodi nähtiin reilun tunnin kohdalla, kun Marouane Fellaini piipahti kentällä.

Fellaini tuli kentälle 63. minuutilla Jesse Lingardin tilalle. Vain reilu seitsemän minuuttia myöhemmin ManU-manageri José Mourinho otti hänet pois kentältä. Vaihtoa ihmeteltiin, koska Fellaini oli todella turhautunut vaihtoon tullessaan, eikä vaihtoon näyttänyt sisältyvät loukkaantumista. Toisin kuitenkin oli.

Mourinho kertoi ottelun jälkeen, että Fellaini loukkasi polvensa.

– Hän tuli pois, koska hänellä kävi jotain polveen. Epäonnista hänelle ja epäonnista minulle. Hän tuli sisään innokkaasti, mutta hän loukkasi polven nivelsiteen, Mourinho avasi.

Unitedin suoritus ei saanut managerilta kiitosta Tottenhamia vastaan.

– Koko esitys alkoi naurettavasta maalista. Tuollaisella maalilla, joka tulee muutaman sekunnin pelaamisen jälkeen, on suuri vaikutus, koska Tottenham pystyy pelaamaan niin kuin he halusivat pelata. Loppuen lopuksi pelasimme todella hyvää joukkuetta vastaan. Molemmat osumat olivat silti naurettavia, Mourinho sanoi.

Lähde: Express


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.