Päivän varma: Chelsealla edelleen vaikeaa – vähämaalisuudella rahoiksi!

Chelsea-West Bromwich
Maanantaina 12.2 klo 22.00
Valioliiga

Maanantaina pelataan kuluvan Valioliiga-kierroksen viimeinen ottelu, kun yhteen iskevät kriisiä läpikäyvä Chelsea sekä sarjan viimeiseksi jämähtänyt West Bromwich.

Chelsea on pakkovoiton edessä kotikentällään, mutta maalinteko on joukkueelle ollut tervanjuontia. Vähämaaliselle ottelulle löytyy upea kerroin Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Ottelussa alle 2.5 maalia – kerroin 2.12! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa!

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Chelsean kausi uhkaa kääntyä viimeistään nyt pahasti pettymyksen puolelle. Joukkue on kahden ottelun tappioputkessa, kun se hävisi ensin Bournemouthille 0-3 ja heti perään Watfordille peräti 1-4. Antonio Conte lähtee varmasti maanantain otteluun puolustuksen kautta. Joukkueesta puuttuu edelleen mitat täyttävä ykköshyökkääjä, kun Alvaro Morata on edelleen loukkaantunut ja Diego Costaa ei enää joukkueessa ole. Nähdyillä tuloksilla jopa Arsenal nousee Chelsean ohi lähiviikkoina ja paikka europeleihin ensi kaudelle on toden teolla uhattuna.

West Bromwich ei ole ainakaan toistaiseksi pystynyt aloittamaan kiriä sarjapaikkansa säilyttämiseksi. Myös se on on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan ja ero säilyjän paikalle on jo viisi pistettä. Maalinteko on edelleen ongelma, joka joukkueen pitää ratkaista jotta tavoite on mahdollinen. Tätä helpottamaan lainalle saapui Liverpoolista Daniel Sturridge, joka terveenä pysyessään voi onnistua uudessa joukkueessaan.

Chelsea on kotonaan huonoista esityksistä huolimatta selkeä suosikki. WBA on sarjan toiseksi huonoin vierasjoukkue, ja onnistunut nappaamaan vain yhden ainoan voiton vieraissa. Molemmilla joukkueilla on paljon poissaoloja, ja Chelsean ongelmat ovat hyökkäyspäässä, jossa se ei meinaa saada tällä hetkellä mitään aikaiseksi.

Kotijoukkue Chelsealta sivussa on liuta avausmiehiä, kun sivussa ovat Morata, Andreas Christensen, Tiemoue Bakayoko, Pedro, Ross Barkley sekä mahdollisesti Marcos Alonso.  WBA:lta sivussa ovat Nacer Chadli, James Morrison, Hal Robson-Kanu, Jonny Evans sekä mahdollisesti Jake Livermore ja Kieran Gibbs.

Arvio

Vierasjoukkueelle kelpaisi varmasti pistekin Chelsean vieraana, joten WBA lähtee varmasti puolustamaan itselleen tärkeää pistettä heti alusta alkaen. Conten tavoite on saada Chelsean peli tiiviiksi, joten varsinaista jalkapallon ilotulitusta tuskin nähdään tässä ottelussa. Poissaolojen ja motivaatiot huomioiden ottelun maalimäärä jäänee alhaiseksi.