Chelsea-FC Barcelona
Tiistaina 20.2 klo 21.45
Mestarien Liiga

Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat kuluvallakin viikolla. Nyt yhteen ottavat Chelsea ja FC Barcelona.

Vierasjoukkue Barcelonalla on oiva tilaisuus napata arvokas voitto epävireistä Chelseaa vastaan. Vireasvoiyolle on tarjolla upea kerroin Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

FC Barcelona voittaa – kerroin 2.15! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa!

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Chelsea on tällä kaudella kärsinyt useita yllättäviä tappioita, eikä joukkueen peli ole ollut aivan kunnossa oikeastaan missään vaiheessa. Valioliigan mestaruus on jo mennyttä ja näillä esityksillä tekee tiukkaa pästä edes ensi kaudeksi Mestarien liigaan kotimaan sarjan kautta. Nykyisen Chelsean on vaikea nähdä myöskään taistelevan Mestarien liigan voitosta, sen verran paljon sen pelissä on haasteita juuri nyt. Peli on halutonta ja maalinteko tuskastuttavan vaikeaa.

Barcelona oli vielä muutama viikko sitten matkalla kohti ylivoimaista La Ligan mestaruutta, mutta ero sarjakakkoseen Atletico Madridiin on enää seitsemän pistettä. Toki joukkueella varmasti on ollut toinen silmä jo kiinni kevään Mestarien liigan jatkopeleissä. Barcelonan kone on hieman viime kierroksilla yskähdellyt, mutta puolustuspäähän se on edelleen ehdotonta maanosan eliittiä ja hyökkäyspäässä sillä on edelleen heittää kentälle Lionel Messin ja Luis Suarezin kaltaiset supertähdet.

Chelsealta kokoonpanosta uupuvat ainoastaan Marcos Alonso ja Ross Barkley.

Vierasjoukkue Barcelonalta puuttuvat Sergi Samper ja mahdollisesti avauksen Thomas Vermaelen.

Arvio

Molemmat joukkueet ovat kohdanneet haasteita viime viikoilla omissa sarjoissaan, mutta kokonaisuutena vierasjoukkue Barcelona on ennakkosuosikki etenemään tästä parista jatkoon. Viime kauden tapaista romahdusta pudotuspelien vierasotteluissa ei tulla näkemään, ja tiiviin puolustuspelin ja aina vaarallisen hyökkäyksen johdolla Barcelona juhlii tiistai-iltana voittoa Stamford Bridgellä. Vierasvoitto kelpaa maukkaalla kertoimella!