Päivän varma: Kova sijoitus Mestarien liigaan

Real Madrid – PSG
Keskiviikkona 14.2 klo 21.45
Mestarien Liiga

Ehkä koko kevään odotetuin kamppailu toteutuu, kun Real Madrid ja Paris Saint Germain taistelevat jatkopaikasta jalkapallon Mestarien liigassa!

Joukkueiden pelatessa tasan, saat rahasi takaisin lähes nelinkertaisesti Coolbetin kautta. Lisätietoa tarjouksesta löydät alta.

Real Madrid-PSG X – kerroin 3.85! Ja ensitalletus tuplana

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja saat pelirahan tuplana aina 150€ asti. Jos esimerkiksi talletat 20€, saat heti 40€ pelirahaa.

Real Madrid on pelannut todella ailahtelevaisen kauden tähän asti, ja joukkue joutuu nyt kauden kovimpaan testiin. Vaikka Real onkin viimeisestä viidestä ottelustaan hävinnyt vain yhden, ei sen peli ole vielä läheskään valmista. Toissakierroksen nöyryyttävä tasapeli Levanten vieraana oli oiva esimerkki tämän kauden oudoista virheistä pelin sisällä. Joukkue jäi myös Mestarien liigassa lohkon toiseksi Tottenhamin jälkeen.

PSG:n kausi on edennyt ennakkokaavailuiden mukaan, se on pelannut viisi edellistä otteluaan ilman tappioita, ja johtaa Ligue 1 – sarjaa jo kahdentoista pisteen erolla Monacoon. Joukkueelle ei löydy todellista haastajaa Ranskan rajojen sisäpuolelta, joka voi olla ongelma kovien europelien alkaessa, onko joukkue todella valmis pudotuspeleihin? Edison Cavani on viimeistellyt Ranskan sarjassa jo 21 maalia, Neymar 19. Kaksikko johtaa koko sarjan maalipörssiä.

Real Madrid on saanut sairastuvan kohtalaisen tyhjäksi, poissa ovat tällä hetkellä Jesus Vallejo Lazaro sekä Dani Ceballos. Tärkeään otteluun päästään siis parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

PSG:n riveistä puuttuu mahdollisesti elintärkeä Edison Cavani, Layvin Kurzawa sekä Thiago Motta. Varmuudella poissa ovat Kevin Trapp sekä Hatem Ben Arfa.

Arvio

Vierasjoukkueen poissaolot tasoittavat voimasuhteita, mikäli mm. Cavani on poissa kokoonpanosta. Real Madrid on kotonaan hienoinen ennakkosuosikki, vaikka onkin pelannut epätasaisesti jo pitkään. Joukkueet eivät ole kohdannee toisiaan kovin usein viime vuosina. Real Madrid johtaa viimeisiä kohtaamisia 3-1, ja kerran on pelattu tasan.

Tasapeli on nyt lähellä myös ottelun cup-luonteen lähellä. PSG pyrkii varmasti pitämään ottelun vähämaalisena ja siirtämään ratkaisun kotikentällään pelattavaan jälkimmäiseen osa-otteluun. Koska kentällä on taitoa ja hyökkäysosaamista niin paljon, on vaikea nähdä ottelusa muodostuvan täysin maaliton, mutta tasapeli on tässä jättien kohtaamisessa hyvin lähellä.