Manchester City-Leicester
Lauantaina 10.2 klo 19.30
Valioliiga

Lauantain Valioliigan kruunaa ylivoimaisen sarjajohtajan Manchester Cityn ja toissakauden yllätysmestarin Leicesterin kohtaaminen.

Manchester Cityn ja Leicesterin välisissä otteluissa on totuttu näkemään maaleja. Nyt isomaaliselle ottelulle luvassa upea kerroin Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Manchester City – Leicester yli 3.5 maalia – kerroin 2.00! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa!

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Manchester City on edelleen menossa kohti vakuuttavaa mestaruutta, vaikka senkin kone on monen joukkueen lailla hieman yskinyt. Muutama kierros sitten tuli kauden avaustappio Liverpoolia vastaan ja viime kierroksella joukkue jäi tasapeliin Burnleya vastaan. Eroa sarjakakkoseen Unitediin on edelleen 13 pistettä, eli mestaruus on täysin omissa käsissä. Sergio Aguero ja Raheem Sterling tekevät hyvää nousua maalipörssissä. Aguero on kolmantena (17 maalia) ja Sterling neljäntenä (14 osumaa).

Leicester on vetänyt eroa putoamistaisteluun ja on sarjassa jo sijalla kahdeksan. Edelliset kaksi ottelua ovat sujuneet ilman voittoa ja joukkueessa muhii pieni kriisi, kun tähtipelaaja Riyad Mahrez ei suostunut ensin harjoittelemaan joukkueen kanssa. Sen jälkeen hänet on suljettu myös pois pelaavasta kokoonpanosta. Tällä on vaikutuksensa joukkueen sisällä ja pelikentällä. Jamie Vardy pelaa myös jälleen hienoa kautta, englantilainen on viidentenä 12:lla osumallaan.

Kotijoukkue Citylta sivussa on liuta miehiä, kun poissa ovat Benjamin Mendy, Phil Foden, Gabriel Jesus, Fabian Delph, Leroy Sane sekä mahdollisesti David Silva ja John Stones. Leicesterillä poissaoloja on vähemmän, mutta sivussa ovat kapteeni Wes Morgan, hyökkäyksen tähtenä ollut Mahrez sekä Shinji Okazaki.

Vaikka Cityn meno on hieman hyytynyt syyskauden ylivoimaisesta dominoinnista, on se edelleen etenkin kotikentällään suursuosikki. Valioliigan paras kotijoukkue on pelannut Etihad-stadionilla saldolla 12-1-0 ja maalierokin on huikea 45-9! Samaan aikaan Leicester on vieraissa pelannut saldolla 3-5-5 ja maaliero on maltillinen 19-20.

Arvio

Cityn poissaololista on pidempi, mutta Leicesterin poissaolijat ovat elintärkeitä Leicesterille, ja heidän poissaolonsa näkyy takuuvarmasti vierasjoukkueen pelissä. Joukkueet ovat viime kohtaamisissa pelanneet runsasmaalisia pelejä, joista City on vienyt nimiinsä kolme viimeisintä. Ottelussa on odotettavissa maaleja, sillä Leicesterin puolustuslinja haparoi välillä uskomattomankin paljon, ja Cityn mylly jauhaa jatkuvasti maalipaikkoja kotijoukkueelle. Leicester on myös onnistunut viime vuosina vastaiskuillaan iskemään vähintään yhden osuman Cityn maaliin, joten maalien odotusarvo on korkella.