Päivän varma: Manchester United vieraissa vahva – huippukerroin tarjolla!

Newcastle-Manchester United
Sunnuntaina 11.2 klo 16.15
Valioliiga

Valioliigassa yhteen ottavat putoamistaisteluun ajautunut Newcastle ja tiukasti sarjan toisesta sijasta kiinni pitävä Manchester United. Panokset ovat siis kovat!

Vahvassa vireessä oleva Manchester United pyrkii pitämään mestaruustaistelun omalta osaltaan elossa. Yli yhden maalin erolla tulevaan voitoon löydät Coolbetin kautta yhden viikonlopun maukkaimmasta kertoimista!

Manchester United -1  kertoimella 2.85! Ja tuplaa ensimmäinen talletuksesi:

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja saat pelirahan tuplana aina 150€ asti. Jos esimerkiksi talletat 20€, saat heti 40€ pelirahaa.

Newcastle on ajautunut hyvän alkukauden jälkeen mukaan tiukkaan putoamiskamppailuun, jossa on mukana vielä lähes puolet Valioliigan seuroista. Newcastle on pelannut viisi edellistä kamppailua ilman voittoa, tasapelejä on kertynyt näissä otteluissa peräti kolme. Voittaminen on nyt vaikeaa. Islam Slimani saapui lainalle Leicesteristä, ja algerialaisen varaan on seurassa laskettu paljon.

United jatkaa perusvahvaa kauttaan. Vain yhden tappion viimeiseen kuuteen otteluun kokenut joukkue on viisi pistettä edellä kolmantena olevaa Liverpoolia. Unitedin menestys on perustunut tiukkaan puolustuspeliin, kuudessa ottelussa se on joutunut kaivamaan pallon vain kahdesti omasta maalistaan. Joukkue on erittäin laadukas, ja sillä löytyy useita eri vaihtoehtoja monelle pelipaikalle.

Newcastlelta sivussa ovat mahdollisesti tuore hankinta Slimani sekä Joselu. Poissa varmasti ovat Jesus Gamez sekä Ciaran Clark. Unitedilta sivussa ovat Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic, Daley Blind, Marouane Fellaini sekä mahdollisesti Phil Jones sekä Marcus Rashford.

Newcastle on jopa hieman yllättäen sarjan huonoin kotijoukkue, se on pelannut kotonaan tällä kaudella 3-4-6. Pisteitä pitäisi saada kotikentällään reilusti enemmän, muuten putoaminen sarjaporrasta alemmas voi kauden lopussa olla tosiasia. United on vieraissa ollut totutun vahva, matkapeleissä sen saldo on 7-3-3, eli pisteitä on tullut mukavasti myös  vieraissa. Maalinteko on tuonut joukkueelle välillä ongelmia, mutta viime peleissä verkko on soinut suht iloisesti.

Arvio

Viidestä viimeisestä keskinäisestä ottelusta United on voittanut kolme ja kahdesti on päädytty tasapeliin. Nyt vierasvoitto yli maalin marginaalilla on lähellä, sillä Newcastle on ajautunut nousijajoukkueelle tyypillisiin ongelmiin kevätkaudella. Upea kerroin houkuttaa pelaamaan vierasvoiton puolesta!