Päivän varma: ManU:n ja Chelsean kohtaamiseen vetoa

Manchester United-Chelsea
Sunnuntaina 25.2 klo 16.05
Valioliiga

Valioliigassa taistellaan elintärkeistä pisteistä, kun sarjakakkonen Manchester United saa vierailijoikseen sarjanelosen Chelsean.

Chelsean ja Manchester Unitedin välisessä pelissä tasapeli on lähellä. Tasapelille löydät erittäin pelattavan kertoimen Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Manchester United-Chelsea X – 3.25! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa!

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Manchester United on ollut etenkin vieraskentällä ongelmissa jo pidemmän aikaa, mutta silti joukkue keikkuu sarjakakkosen paikalla Valioliigassa. Maalinteko on ollut nihkeää ja viime kauden tähtihankinta Paul Pogba on kerännyt kritiikkiä. Joukkue osaa puolustaa ja suojella maaliaan, mutta hyökkäyspeliin olisi löydettävä uutta sykettä ja yllätyksellisyyttä. ManU on keskellä Mestarien liigan pudotuspelejä, Sevillaa vastaan vieraskentällä joukkue taisteli 0-0 – tuloksen.

Chelsean epätasainen kausi on sysännyt joukkueen jo Valioligassa neljänneksi, eli toistaiseksi joukkue on vielä kiinni Mestarien liigan paikassa. Takana kuitenkin hengittää pisteen päässä kovassa vireessä oleva Tottenham, eli panosta riittää kevään peleihin. Keskittymistä vaikeuttaa käynnissä oleva taistelu tämän kauden Mestarien liigan pudotuspeleissä FC Barcelonaa vastaan, ensimmäinen osa-ottelu päättyi kutkuttavasti 1-1. Alvaro Moratan kuntoutuminen helpottanee joukkueen hyökkäyspään ongelmia.

Kotijoukkue Unitedilta huippuottelusta ovat sivussa  Daley Blind, Ander Herrera, Phil Jones, Marcos Rojo, Zlatan Ibrahimovic sekä Marouane Fellaini.

Chelsean kokoonpanotilanne on parantunut, kun sillä poissa ovat ainoastaan David Luiz, Ross Barkley sekä Tiemoue Bakayoko.

Arvio

Antonio Conte ja Jose Mourinho osaavat puolustamisen salat, eikä olisi suurikaan yllätys ottelun päättyminen tasapeliin. Kumpikaan joukkue ei halua hävitä klassista kuuden pisteen kamppailua, molemmat joukkueet kamppailevat Valioliigan top 4- sijasta, joka takaisi molemmille paikan ensi kauden Mestarien liigaan.

Riskittömässä kamppailussa vältellään virheitä viimeiseen asti, tasapeli on todellä lähellä tässä klassikkokamppailussa.