Päivän varma: Mestarien liigasta rahaa reippaasti

Juventus-Tottenham
Tiistaina 13.2 klo 21.45
Mestarien Liiga

Mestarien liigan odotetut pudotuspelit alkavat vihdoin. Tiistai-illan ehdoton herkkupala on Juventuksen ja Tottenhamin välinen ottelu.

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella totutusti vältellään riskejä loppuun asti. Tasapelillä onkin nyt maukas kerroin Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Juventus – Tottenham X – 3.20! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa!

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Juventus taistelee Seria A-mestaruudesta kynsin ja hampain Napolin kanssa. Samalla se aloittaa taistelun Mestrien liigan himoitusta pytystä kivikovaa Tottenhamia vastaan. Juventus lähtee otteluun viiden ottelun voittoputkessa, mutta nyt vastus kovenee huomattavasti. Pientä huolta tuovat myös loukkaantumiset, joista joukkue kärsii.

Tottenham pääsee myöskin otteluun hyvässä vireessä, se on pelannut viimeiset viisi ottelua ilman tappioita ja taistelee kauden loppuun asti ensi kauden europaikoista. Harry Kane on edelleen tulikuuma. Valioliigan maalipörssiä johtava Kane on viimeistellyt kotimaansa sarjassa jo 23 osumaa. Lisäksi vieralijoiden kokoonpanotilanne on loistava, sillä ei ole yhtään runkopelaajaa loukkaantuneiden listalla.

Juventukselta sivussa ovay joukkueen paras maalintekijä Paulo Bruno Dybala, Juan Cuadrado, Blaise Matuidi sekä Benedikt Höwedes.

Arvio

Juventuksen kotietua tasaa sen loukkaantumishuolet. Tottenham pääsee haastamaan isännät parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Pudotuspelien ensimmäisten osa-otteluiden tapaan riskit jätetään mimimiin ja otteluparin kohtalo ratkeaa jälkimmäisessä osa-ottelussa. Tottenham pystyy haastamaan Juventuksen täysipäisesti myös vieraskentällä, ja tasapeliin päätyminen ei olisi kummallekaan joukkueelle lopulta huono tulos. Buffon Juventuksen maalilla ja Lloris Tottenhamin maalilla pitävät huolen siitä, että helppoja osumia ottelussa ei tulla näkemään.