Päivän varma: Real Sociedadin ja Levanten välillä nähdään maalishow – kerroin nousee erittäin korkeaksi!

Real Sociedad-Levante
Sunnuntaina 18.2 klo 13.00
La Liga

Putoamiskamppailuun ajautuneet Real Sociedad ja Levante kohtaavat toisensa La Ligan päiväpelissä sunnuntaina.

Etenkin Real Sociedad on järjestänyt tällä kaudella useammatkin maalikarkelot, ja isomaaliselle ottelulle löytyykin upea kerroin Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Real Sociedad-Levante yli 3.5 maalia – kerroin 2.63! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa!

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Real Sociedad aloitti kautensa hyvin, mutta on viime viikkoina pudonnut hiljalleen kohti putoamistaistelua. Joukkueen peli on varmasti saanut fanit ja johtoryhmän hulluuden partaalle, niin uskomattomia otteluita on kauden mittaan nähty, eikä kovinkaan usein positiiviseen suuntaan. Sociedadin maaliero on täysin absurdi 43-45, eli joukkueen peleissä on keskimäärin nähty hulppeat 3,8 osumaa!

Levante on vielä toistaiseksi ensimmäisen säilyjän paikalla, mutta viimeiset kuusi ottelua ovat sujuneet ilman voittoja ja ero sen eduksi on enää kaksi pistettä. Viime pelissään Levante koki skandaalin, kun siltä hylättiin laillinen maali, ja Valencia iski oman osumansa heti seuraavasta tilanteesta. Nyt kentällä nähdään siis varmasti sisuuntunut Levante! Joukkueen ongelmat ovat tutut, se on pystynyt viimeistelmään alle maalin per ottelu ja puolustus päästää osumia jokaisessa ottelussa.

Kotijoukkue Sociedadin riveistä puuttuvat Carlos Martinez, David Concha Salas, Willian Jose ja mahdollisesti Hector Moreno. Levanten riveistä uupuvat Darko Brasanac, Ivan Lopez, Alex Alegria, Raul Fernandez, Jefferson Lerma sekä mahdollisesti Ivi. Isoja menetyksiä vierasjoukkueella.

Arvio

Real Sociedad on tällä kaudella pystynyt häviämään pelejä selvästä ennakkosuosikin asemasta niin monta kertaa, että runsasmaalisen ottelun pelaaminen kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta. Vierasjoukkueen loukkaantumishuolet ja Sociedadin kotietu antavat isännille kaikki avaimet voittoon, mutta toisaalta Sociedad saattaa järjestää jälleen kerran arvaamattoman trillerin. Uskotaan viime pelien tapaisten maalikarkeloiden jatkuvan, ja kotijoukkueen lyövän jo pelkästään itse taululle useamman maalin. Sisuuntunut Levante voi onnistuessaan osua hyökkäyspäässä useamminkin kuin vain kerran.