Eibar-FC Barcelona
Lauantaina 17.2 klo 17.15
La Liga

Kovavireinen Eibar saa vieraakseen sarjajohtaja Barcelonan, jonka keskittyminen saattaa jo olla tulevan viikon Mestarien liigan kamppailussa.

Tehottomuudestä kärsineen Barcelonan jääminen tasapeliin Eibaria vastaan olisi jymy-yllätys, jolla löytyy upea kerroin Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Eibar-FC Barcelona X – kerroin 4.40! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa!

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Eibar pelaa kuluvan sarjakautensa parasta futista juuri nyt. Vain yksi tappio 12 viime liigapelissä. Huippuna joukkue kaatoi Sevillan toissa viikolla upeasti 5-1-lukemin. Eibar taistelee juur Sevillan kanssa tiukasti ensi kauden europaikoista,joten kaikki pisteet ovat kullan arvoisia juuri nyt. Piskuinen baskiseura on kotonaan vaarallinen ketä tahansa vastaan.

FC Barcelonan sarjajohto on kutistunut jo seitsemään pisteeseen, kun se on jäänyt kahdella kierroksella peräkkäin tasapeliin heikompiaan vastaan. Ensi viikolla eteen tuleva Mestarien liigan Chelsea-peli voi jo olla pelaajien mielessä, joten täysi syttyminen tähän peliin on vielä arvoitus. Ousmane Dembelestä paistaa vielä pelaamattomuus.

Eibar on tällä kaudella ollut kova kotijoukkue, se on pelannut kotiottelunsa saldolla 6-3-3 ja maalierokin on reilusti plussalla 23-13. Barcelona on ollut suvereeni vieraissa saldolla 9-3-0 ja maalierokin komea 29-6.

Kotijoukkue Eibar on toipunut pahimmista loukkaantumisista, sivussa siltä ovat ainoastaan Fran Rico ja Sergi Enrich. Barcelonakin on säilynyt terveenä, sivussa on Sergi Samper sekä mahdollisesti Thomas Vermaelen.

Arvio

Vierasjoukkueen mahdolliset kokoonpanokierrätykset kannattaa tarkastaa ennen ottelua, tärkeä Mestarien liigan ottelu voi aiheuttaa Barcelonan kokoonpanossa liikehdintää. Eibar on osoittanut olevansa vaarallinen kotikentällään ja saa Barcelonan juur oikeaan aikaan vastaansa. Barcelona tuskin kärsii ottelussa kauden avaustappiotaan, mutta tasapeliin päätyminen ei olisi ihme molempien virettä tarkastellessa. Rohkea tasapelin pelaaminen tuo veikkaajille hyvän palkinnon ison kertoimen muodossa.