Päivän varma: Tienaa runsasmaalisella kotivoitolla!

Atletico Madrid – Leganes
Keskiviikkona 28.2 klo 22.30
La Liga

Espanjan La Ligan viikkokierros jatkuu, kun Atletico Madrid kohtaa Leganesin.

Atletico Madrid on äitynyt hurjaan kevätvireeseen. Hyökkäyskalusto esittää parastaan, ja maalirikkaalle ottelulle löydät upean kertoimen Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Atletico Madrid-Leganes yli 2.5 maalia – kerroin 2.20! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Atletico Madrid on selättänyt syyskauden ongelmansa ja pelaa nyt todella vakuuttavaa jalkapalloa. Edelleen tappioitta kotikentällään pelannut joukkue on myös voittanut viisi ottelua putkeen. Diego Costan saapuminen joukkueeseen on aiheuttanut kovan kilpailutilanteen kärjessä, jossa peliajasta taistelee myös Fernando Torres, Antoine Griezmann sekä Kevin Gameiro.

Leganes on päinvastaisessa tilanteessa, joukkue ei ole voittanut viiteen viimeiseen peliin ja suurin motivaatio on varmasti jo mennyt, sarjapaikka on käytännössä varma. Puolustuspäähän joukkue on ollut kohtalainen, mutta maalinteko on ollut yllättävän vaikeaa, Leganes on pystynyt viimeistelemään vain alle maalin per peli – tahdilla.

Kotijoukkueelta sivussa on ainoastaan Stefan Savic sekä Lucas Hernandez.

Leganesilta sivussa ovat Alexander, Darko Brasanac, Dimitrios Siovas sekä Ruben Perez.

Arvio

Atletico Madrid haastaa FC Barcelonan vielä tosissaan La Ligan mestaruudesta, jos sen peli pysyy yhtä agressiivisena ja tehokkaana. Joukkueen puolustus on täysin vedenpitävä ja hyökkäys tekee tarvitavat osumat otteluiden voittoon.

Leganes ei pysty vieraskentällä haastamaan tämän hetken kuuminta joukkuetta, vaan Atletico tekee Leganesin puolustuksesta reikäjuustoa kovan hyökkäysvoimansa ja infernaalisen kotiyleisön avulla.