Saksalaislehti: Borussia Dortmund kiinnostunut Lukas Hradeckysta

© Kuva: Getty Images

Saksalaislehti Kicker kertoo, että Mestarien liigan finaalissa viimeksi vuonna 2013 nähty Borussia Dortmund on iskenyt silmänsä Huuhkajien ykkösvahtiin Lukas Hradeckyyn. Hradeckyn sopimus Eintracht Frankfurtin kanssa umpeutuu kuluvan kauden päätteeksi, eikä hänestä tarvitsisi maksaa siirtokorvausta.

Dortmund on ollut vuodesta toiseen Bundesliigassa Bayern Münchenin ykköshaastaja, ja se on tälläkin hetkellä sarjassa kakkosena (Eintracht Frankfurt on neljäntenä). Mestarien liigan lohkovaiheessa Dortmund on nähty kahdeksalla kaudella peräkkäin.

Dortmund tarvitsee ensi kaudeksi uuden maalivahdin, sillä seuran värejä 16 vuoden ajan kantanut Roman Weidenfeller lopettaa uransa kuluvan kauden päätteeksi. BVB kuitenkin jatkoi lokakuussa ykkösvahtinsa Roman Bürkin sopimusta kesään 2021.

Lue lisää Hradeckyn siirtohuhuista tästä.

Hradeckya (28 vuotta) vuoden nuorempi sveitsiläinen on tällä hetkellä Dortmundin selkeä ykkösvahti. Bürkille on kuitenkin sattunut useita kömmähdyksiä, eivätkä kaikki ole miehen taidoista aivan vakuuttuneita.

Bürki johtaa yhdeksällä nollapelilllään Bundesliigan nollapelitilastoa, mutta muut tilastot ovat Hradeckyn kanssa jota kuinkin identtiset. Bürkin edessä pelaa kuitenkin huomattavasti nimekkäämpi puolustus kuin suomalaisella Frankfurtissa.

Kickerin mukaan Borussia Dortmundin johtoporras ja Hradecky ovat jo käyneet ensimmäisiä keskusteluja mahdollisesta siirrosta saksalaiseen suurseuraan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.