Sergei Eremenko siirtyy lainasopimuksella Venäjän suurseuraan

© Kuva: Juha Tamminen

Kerroimme viime viikolla siitä, kuinka FC Basel tiedotti Sergei Eremenkon siirtyneen sveitsiläisseurasta Spartaks Jurmalan. Tänään 19-vuotiaan Suomen poikamaajoukkuepelaajan siirtosaaga sai odotetun käänteen, kun Venäjän suurseura Moskovan Spartak tiedotti Eremenkon siirtyvän loppuvuoden ajaksi lainalle Moskovaan.

Sergei Eremenko harjoitteli tammikuun aikana pitkään Spartak Moskovan kanssa ja pelasi myös joukkueen paidassa harjoitusotteluissa. Siirto latvialaiseen Spartaks Jurmalaan pääsikin yllättämään monet.

Sergei Eremenko isoveljet Roman Eremenko ja Alexei Eremenko Jr. ovat Huuhkajien monivuotisia avainpelaaja. Myös isä Alexei Eremenko Sr. on Suomen kentiltä erittäin tuttu sekä pelaajana että valmentajana.