HJK tiedottaa kotisivuillaan tehneensä 2+1 -vuotisen sopimuksen viime kaudella B-juniorien suomenmestaruuden voittaneen Julius Tauriaisen kanssa. Tauriaisen isä Pasi Tauriainen pelasi HJK:ssa itsekin vuosina 1990-1995. Rovaniemeltä lähtöisin oleva Pasi-isä voitti Klubissa kaksi suomenmestaruutta ja pelasi myös 34 A-maaottelua.

– Tavoitteeni on aluksi vakiinnuttaa paikka Klubi 04:n ringissä, totutella miesten sarjoihin ja sitä kautta saada näyttöpaikka HJK:n edustusmiehistöön. Kilpailutilanne on kova, mutta hyvä juniorin kehittymisen kannalta, Ykkösen Klubi 04:ssä aloittava Julius Rautiainen kertoo tavoitteistaan.

– Perheen HJK-perinteet jo velvoittavat. Tavoite on menestyä raitapaidassa vielä paremmin kun Pasi-Isä aikoinaan. HJK on tällä hetkellä ylivoimaisesti Suomen paras mahdollinen kasvuympäristö ja takaa ammattimaisen valmennuksen ja olosuhteet matkalla aikuisten sarjoihin.

Vuonna 2001 syntynyt Julius Tauriainen on oman ikäluokkansa maajoukkueen vakiopelaajia. Hän pelaa keskikentällä hyökkäävässä roolissa.