Tottenham-valmentaja rohkaisi ennenaikaisesti uransa päättänyttä entistä suojattiaan – ”Älä huolehdi Ryan”

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Entisen Tottenham-pelaajan Ryan Masonin ura päättyi ennen aikojaan 26-vuotiaana ikävään päävammaan (lue lisää tästä). Hullin keskikenttäpelaaja sai pahan kallomurtuman tammikuun 2017 ottelussa Chelseaa vastaan.

Tottenham-kannattajat lauloivat Masonin nimeä eilisessä Mestarien liigan ottelussa Juventusta vastaan. Valmentaja Mauricio Pochettino vihjasi, että englantilaiselle saattaisi löytyä tulevaisuudessa suojapaikka Spursin organisaatiosta.

– Hän oli viime päivinä harjoituskeskuksessa ja juttelimme paljon valmennustiimin kanssa. Se on todella surullinen uutinen, mutta samalla se on avannut suuren oven hänen ja hänen perheensä tulevaisuudelle. Hän on 26-vuotias, mutta uskomaton ihminen ja jalkapalloilija, Pochettino kehui lehdistölle.

– Ryan tulee aina olemaan minulle erityinen pelaaja. Ovemme ovat aina auki hänelle. Älä huolehdi Ryan, tulet menestymään myös kentän ulkopuolella! Siitä ei ole epäilystäkään.

Pochettino antoi Masonille 23-vuotiaana mahdollisuuden debyyttiin otettuaan miehen vaihdosta sisään syyskuussa 2014 Liigacupin ottelussa Nottingham Forestia vastaan. Kolme päivää myöhemmin argentiinalainen nosti keskikenttäpelaajan avaukseen Pohjois-Lontoon derbyyn Arsenalia vastaan.

Masonin läpimurto ammattilaisena tapahtui juurikin Pochettinon alaisuudessa.

– Muista hyvin, miten löysimme hänet. Ensimmäisenä päivänä kuntosalilla hän istui allapäin ja oli surullinen. Kysyin apuvalmentaja Jesus Pereziltä, kuka tämä kaveri on? Hän sanoi, Ryan Mason. Hän oli ollut viimeiset viisi kuukautta aina lainalla, eikä ollut pelannut loukkaantumisten vuoksi kertaakaan, Pochettino muisteli.

– Sanoin, että meillä on todella hyvä pelaaja käsissämme. Hän alkoi osoittamaan laatunsa harjoituksissa.

Lähde: ESPN


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!