Kreikkalaisseura PAOK:n presidentti Ivan Savvidis on hyllytetty kolmeksi vuodeksi, kertoo Sky Sports.

Savvidis marssi sunnuntaina 11. maaliskuuta turvamiehineen kentälle, kun PAOK:lta hylättiin 0-0-tilanteessa maali paitsiona huippukamppailussa AEK:ta vastaan. PAOK-pomolla oli lantiollaan käsiase kotelossa, minkä valokuvaajat onnistuivat ikuistamaan.

Kreikan Superliiga on ollut välikohtauksesta lähtien keskeytettynä, mutta sen on määrä jatkua lauantaina.

PAOK sai tapauksesta 63 000 euron sakon, ja joukkueelta vähennettiin kolme pistettä, minkä vuoksi se putosi sarjataulukossa kolmanneksi AEK:n ja Olympiakosin taakse. PAOK on nyt sarjakärki AEK:ta kolme pistettä perässä, kun molemmilla on kuusi ottelua jäljellä.

Savvidisille määrättiin 100 000 euron sakko. Sekä PAOK että seurapresidentti voivat valittaa tuomioista.

Kaikki Kreikan Superliigan seurat ovat hyväksyneet valtion määräykset, joiden mukaan seura voidaan pudottaa sarjasta tai siltä voidaan vähentää pisteitä, jos se ei kykene kitkemään väkivaltaa otteluistaan.